[POMOC] U vezi Login/Register Dialoga

Započeo Ciwe, Novembar 10, 2010, 21:01:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Imam 2 pitanja
1 zasto su mi neka kola nevidljiva ja sam stavio AddStaticVehicle(modelid X,Y,Z,XR,YR,ZR)
2 ovo mi je mnogo bitno ja napravim doalog zamenim samo ono gde mi pise dobrodosli na server molimo ulogujte se /login SIFRA i pise isto za register razumete vec i ja stavim ShowPlayerDialog TEXT ali kad udjem na server i kucam u Dialogu sifru nista se nedesi moram opet /login SIFRA ako izbrisem komandu /login opet nista ja sam samo zamenio ovo sta sam vam reko pretpostavljam da treba jos nesto ali ja neznam sta samo mi je potrebno za Login i Register da mi izlazi Dialog za musko zensko godiste nemora molim vas da mi neko odgovori na ova 2 pitanja bicu mu vecno zahvalan!!! :D
Poslednja Izmena: Novembar 10, 2010, 21:33:12 POSLE PODNE od Ciwe

1. Nesto ti je promaklo! Proveri jos jednom!

2. Nisi dobro slozio pod OnDialogResponse....

Predlazem ti da pocnes od neceg lakseg...A ne odma Dialog za registraciju... -.- ;)
â"Œâˆ©â"(â—•_â—•)â"Œâˆ©â"

Respect to: (à¥"_à¥") - ČιѕÑ,σ яÑ"кяÑ"αÑ,ινησ - (à¥"_à¥") , [Saw]BloodMaster

â"Œâˆ©â"(â—£_â—¢)â"Œâˆ©â"

Ma znam ja da skriptam dosta stvari ali nece mi nesto ovo prvo sam probao sam pa mi nije htelo onda sam prekopirao sa TUT-a necijeg opet nece ali bar si mi reko sta je problem resicu to za cas hvala a znas ovo za vidljivost Automobila?

Za dialog ti treba OnDialogResponse...

A naslov ... Najljepse nas molis da ovo procitamo ?

Ja tebe najljepse molim da ubuduće otvaraš teme tako što ćeš napisati :

[POMOC] "Ukratko Opis Problema"
Povratak na balkan-samp  :)  15.01.2013. 
..   

Respect : [BP]HeLoX, Correlli, [CH:FR]Djea, LordShigi, LuKsA, BloodMaster, [H]265

if(fexist(string))
   {
      gPlayerAccount[playerid] = 1;
      new loginstring[128];
      format(loginstring,sizeof(loginstring),"Dobrodosli na server! Unesite lozinku kako bi mogli igrati!");
      ShowPlayerDialog(playerid,1,DIALOG_STYLE_INPUT,"Login",loginstring,"Prijava","Izlaz");
      return 1;
   }
   else
   {
      gPlayerAccount[playerid] = 0;
      new regstring[128];
      GetPlayerName(playerid,regstring,sizeof(regstring));
      format(regstring,sizeof(regstring),"Dobrodosli na server! Registrirajte se kako bi mogli igrati na nasem serveru!");
      ShowPlayerDialog(playerid,2,DIALOG_STYLE_INPUT,"Register",regstring,"Register","Izlaz");
   }
   SetPlayerCameraPos(playerid, 320.0, 50.0, 170.0);
   SetPlayerCameraLookAt(playerid, 324.34, 54.122, 173.35);
   return 1;
    }

Sta je ovde greska?? Ovako mi izgleda dijalog
Poslednja Izmena: Novembar 10, 2010, 21:51:55 POSLE PODNE od Ciwe