POMOC oko korpiranja

Započeo [BC]spiele, Novembar 09, 2010, 14:31:56 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Dakle ja sada sam napravio odlican mod ali zelim kopirati jednu stvar sta vec ima neki drugi server dakle na tom servernu nako registracije sljedi tutorial i na kraju totoriala se na slici pokaze avion u kojemu ste vidosli iz nekog npr drugog grada.
I sada bi ja to stavio na svoj server ali neznam kad bi otvara server bi me va gadili kako sam kopirao.

slika by NaNx

www.balkan-city.info
vidi vise i osjeti razliku

BalkanGaming

Citat: spiele poslato Novembar 09, 2010, 14:31:56 POSLE PODNE
Dakle ja sada sam napravio odlican mod ali zelim kopirati jednu stvar sta vec ima neki drugi server dakle na tom servernu nako registracije sljedi tutorial i na kraju totoriala se na slici pokaze avion u kojemu ste vidosli iz nekog npr drugog grada.
I sada bi ja to stavio na svoj server ali neznam kad bi otvara server bi me va gadili kako sam kopirao.
xD, ako mislis da cete gadit onda nemoj, stavi tutorial ali nemoj da bude biti isti.

mozes samo ideju uzeti,to je corelli rekao ali NE SMIJE BITI ISTO KAO TO...samo ideje smijes krasti  :)

Cobra 11

mos ideju....ali nesmije bit isto...tako je  corelli reko.... malo nesto promjenis..i to je to...

Citat: Cobra 11 poslato Novembar 09, 2010, 14:59:27 POSLE PODNE
mos ideju....ali nesmije bit isto...tako je  corelli reko.... malo nesto promjenis..i to je to...
Slazem se..samo promjenis malo TuT.Ovo-Ono...i to je to
Poslednja Izmena: Novembar 09, 2010, 19:48:13 POSLE PODNE od mafica