Kako se uklanja CJ trcanje u skripti?

Započeo X-Skyz, Decembar 01, 2024, 00:01:44 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Pitanje/savet*: Kako se uklanja CJ trčanje iz athlone skripte, jer se ne mogu snaci kao u underpoint skripti.
Opis*: Kako se uklanja CJ trčanje iz Athlone skripte? Ne mogu pronaći u skripti onako ono default kao što ima u underpoint modovima ili se ja ne mogu snaci.
Dodatne informacije: Hvala na pomoci i svako dobro.
Poslednja Izmena: Decembar 01, 2024, 00:27:29 PRE PODNE od Dragi Razlog: Naslov
I meni kasnije kažu ja lud,retardiran,mangup i ostalo a ono pogledaš LAW organizaciju koja se zove Sheriff Department i u njoj je najveći rank Director umjesto Sheriffa

Citat: X-Skyz poslato Decembar 01, 2024, 00:01:44 PRE PODNEPitanje/savet*: Kako se uklanja CJ trčanje iz athlone skripte, jer se ne mogu snaci kao u underpoint skripti.
Opis*: Kako se uklanja CJ trčanje iz Athlone skripte? Ne mogu pronaći u skripti onako ono default kao što ima u underpoint modovima ili se ja ne mogu snaci.
Dodatne informacije: Hvala na pomoci i svako dobro.

Poštovani, zamolio bih Vas da pročitate pravila ovog podforuma. Jasno se naglašava da koristite našu tražilicu.

Pretraživanje foruma: Pre kreiranja nove teme, koristite našu tražilicu da proverite da li je već otvorena tema sa sličnim problemom. Ako nađete rešen problem, molimo vas da se ne ponavljate. Otvorite novu temu samo ako je vaš problem još uvek nerešen

Izvolite link rešenog problema: https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=42037.msg316168#msg316168

Iako smatram da je ovo sarkazam xd

OnGameModeInit()
{

UsePlayerPedAnims(); // Ukoliko zelis da ti igrac ne trci kao CJ, ovo obrisi odavde

return 1;
}
Poslednja Izmena: Decembar 01, 2024, 00:33:03 PRE PODNE od Dragi Razlog: Izmenjeno zbog nerazumnih informacija koje su mogle zbuniti korisnika