[Snippets] Los Santos County RolePlay

Započeo Čkalja., Jun 26, 2024, 11:49:13 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.



VIZIJA SERVERA

Kao što samo ime servera nagoveštava (Los Santos County Roleplay), glavna radnja servera odvija se u Red County.
Suština mesta ove radnje, jeste roleplay predgrađa grada Los Santosa, koje je ne tako daleko od Los Santosa. Dakle, sve mogućnosti za roleplay, odnosno gangovi, illegal roleplay uopšteno, legal roleplay i slično može se odvijati normalno, kao da je u gradu, međutim, radnja je ograničena na predgrađe odnosno u ovom primeru Red County.

Nije potrebno roleplayati "poljoprivrednike" i "ratare" uzevši u obzir blizinu grada i status predgrađa. Roleplay poljoprivrednika i ratara je svakako dobrodošao ali isto tako i svi ostali tipovi roleplaya koji bi se mogli odvijati i u gradu su takođe dobrodošli. Cilj smeštanja radnje u ovo područje jeste stvaranje ušuškane atmosfere za roleplay, pomoću modifikovane mape i transformacije samog izgleda mesta (Palomino Creek, Montogomery i Blueberry). Upravo zbog toga, da bi se igrači tokom roleplaya osećali okruženi radnjom, a ne prazninama, ova mesta povezana su različitim lokacijama i dodatnim mapama.

Prethodno nabrojane lokacije su proširene, odnosno granice sela su proširene dodavanjem novih ulica, mapa i objekata. Na taj način, mesta kao što su Palomino Creek, Montogomery i Blueberry dobila su potpuno novi "vibe" i nove potencijale za roleplay.
Upravo zbog toga, igračima je omogućeno da nesmetano roleplay-aju i sve ono što su do sada mogli samo u gradu, ali u užem okruženju odnosno uz više igrača u okolini (na manjem prostoru). Na taj način, čak i mali/razočaravajući broj igrača neće uticati na praznoću servera, odnosto gotovo u svakom trenutku će se u vašoj okolini odvijati bar nekakav roleplay.


PRE OPENA, ODLUČITE SE ZA ŽIVOTNI PUT TVOG KARAKTERA
Podršku razvoju servera možete trenutno pružiti preko discord servera (https://discord.gg/JNKbJah5), a ostale informacije možete naći i na portalu (www.lscrp.net).

Discord server invite: https://discord.gg/JNKbJah5
Snippet #1
Slots System

Snippet #2
Player Vehicle Death System