Pomoc

Započeo ucazapenje1, Mart 23, 2024, 12:50:02 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Na kojem uredaju se desava problem:Pawno
Slika/Video problema://
Koliko je problem prisutan:dugo
Kojom metodom ste pokušali otkloniti problem:svakakvim
Obrazložite svoj problem:napravio sam prvi posao vozac autobusa, pokusao sam da dodam drugi posao postara koji je na istom principu kao i bus vozac sednes na motor ides od kuce do kuce i raznosis postu mogu da se zaposlim sve radi sednem na motor pokrenem posao kada dodjem do prvog checkpointa nista se ne desi on je i dalje tu, kada odem da dam otkaz pise da nemam posao u statsu stoji Posao: 2 a Posao: 1 je bus vozac, ko moze malo da objasni kako da dodam nove poslove ?

Citat: ucazapenje1 poslato Mart 23, 2024, 12:50:02 POSLE PODNE
Na kojem uredaju se desava problem:Pawno
Slika/Video problema://
Koliko je problem prisutan:dugo
Kojom metodom ste pokušali otkloniti problem:svakakvim
Obrazložite svoj problem:napravio sam prvi posao vozac autobusa, pokusao sam da dodam drugi posao postara koji je na istom principu kao i bus vozac sednes na motor ides od kuce do kuce i raznosis postu mogu da se zaposlim sve radi sednem na motor pokrenem posao kada dodjem do prvog checkpointa nista se ne desi on je i dalje tu, kada odem da dam otkaz pise da nemam posao u statsu stoji Posao: 2 a Posao: 1 je bus vozac, ko moze malo da objasni kako da dodam nove poslove ?
PlayerInfo[playerid][pPosao] = 2; i svuda gde trebas da radis stavljas  PlayerInfo[playerid][pPosao] == 2; svuda.