Pitanje

Započeo BuhaBosko, Mart 03, 2024, 01:27:30 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Zapoceo sam da editujem Vibe Gaming mod pa me sad zanima, ako ima neko ko zna i ko je voljan nek mi ispise neke vece bugove koji imaju

au bre braco dal ste vi normalni

Citat: BuhaBosko poslato Mart 03, 2024, 01:27:30 PRE PODNE
Zapoceo sam da editujem Vibe Gaming mod pa me sad zanima, ako ima neko ko zna i ko je voljan nek mi ispise neke vece bugove koji imaju
Ja sam 100 postotno siguran da je neko nekad napravio tu listu i da je ima na kompu, i razmislja, joj kad bi sad neko doso da fixa ove bugove, to bi bilo top.
Burazeru niko nema, zasto bi neko iso po srw i upisivo bugove ako nije njegov.
Fino uzmi localhost, i testiraj, 15 dana aktivne igre i naci ces 90 posto bugova. Jako jednostavno....

Citat: BuhaBosko poslato Mart 03, 2024, 01:27:30 PRE PODNE

Uzmes jedan dan i kompletno pregledaš mode, udjes ingame pokrenes sta ja znam war, rob banke, rob zlatare, law najave, organizacije, f chat, lider chat, admin chat, banovanje, ukidanje itd...
Malo se zadaj u editovanje i usput vidiš kako sta izgleda i rješavaš jedno po jedno.
I meni kasnije kažu ja lud,retardiran,mangup i ostalo a ono pogledaš LAW organizaciju koja se zove Sheriff Department i u njoj je najveći rank Director umjesto Sheriffa

Zamisli da skines RadminVPN i pozoves ortake da testirate mod ?