/ah

Započeo Goku ^, Januar 03, 2024, 08:16:49 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Imam sistem permisija na serveru (job, admin, event, promoter, lider itd itd) i ubacio sam na /ah da vide komande i tipa ako imas perm admin na /ah vidis samo admin perm ako imas 2 perm onda na /ah vidis dve perm medjutim kako bi ja mogao da napravim da poslednja permisija na /ah bude druga? to jest da recimo ako imam sve permisije i vehicle perm je recimo case 20 a ako nemam sve permisije da to zapravo bude case 2 nadam se da me razumete.
Deo skripte://
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): nema fala bogu

Pojasni malo bolje, nista te razumeo nisam. Sta tacno zelis ?

ako sam dobro razumeo, tebi treba ovo

https://pastebin.com/t8v8Keij
Poslednja Izmena: Januar 03, 2024, 18:37:43 POSLE PODNE od PsychoScript
Graphic Designer - Contact info
[email protected]
https://markovicdesigns.carrd.co/

Citat: destroyed_user poslato Januar 03, 2024, 11:00:37 PRE PODNE
Pojasni malo bolje, nista te razumeo nisam. Sta tacno zelis ?
Znaci kao sto vidis dole imas admin komande od al1 do al6 ove %s su permisije eh sada kako ja da poslednja permisija u ovom slucaju jobpermission ujedno bude i prva to jest umesto orgperm, znaci lupam ako admin ima poslednju permisiju a nema nijednu drugu permisiju da kada ukuca /ah i izabere tu perm da mu izadju komande za tu permisiju to jest jobpermission a ne za orgperm, ne znam kako drugacije da obljasnim.
[pawn]
format( str, sizeof( str ), "Admin Level 1\nAdmin Level 2\nAdmin Level 3\nAdmin Level 4\nAdmin Level 5\nAdmin Level 6\n komande\n%s\n%s\n%s\n%s\n%s\n%s\n%s\n%s\n%s\n%s\n%s\n%s\n%s\n%s\n%s\n%s\n%s", imaperm, orgperm, gmperm, adminperm, rpeperm, vipperm, statperm, statperm2, nagperm, srwperm, nameperm, crperm, crperm2, properm, vehperm, eventperm, jobpermission);
   Dialog_Show(playerid, ah1, DIALOG_STYLE_LIST, ""BELA"Admin Help", str, "Odaberi", "Izadji");
[/pawn]

Znaci ovako recimo ja sam coveku dao permisiju za gma i on na /ah vidi samo gmperm i sad kad on udje treba da vidi samo komande za gm permisiju, eh sad recimo da mu dam sve permisije koje moze gde je recimo ispod al6 permisija za organizaciju i to je recimo case 1 ja zelim da kada ja njemu sad skinem org perm on na /ah nece vise videti tu perm to jest nece moci da je izabere ali zelim onda da sve perm se popnu za jednu iznad to jest onda ce gm perm biti umesto case 2 postati case 1 itd itd. Ako mu dam sve perm lider perm ce biti case 1 a job perm ce biti recimo case 20, kad ja njemu oduzmem sve permisije umesto job perm zelim da na /ah ispadne kao da je job perm case 1.

"Admin Level 1\nAdmin Level 2\nAdmin Level 3\nAdmin Level 4\nAdmin Level 5\nAdmin Level 6\n%s
Poslednja Izmena: Januar 03, 2024, 20:23:52 POSLE PODNE od Goku ^

Napravi jednostavne provere i prikaze !?

Nacrtaj kako si zamislio Klikni ovde

Usput koristan sajt za ostale
Poslednja Izmena: Januar 03, 2024, 22:24:58 POSLE PODNE od rizla

Citat: destroyed_user poslato Januar 03, 2024, 22:18:54 POSLE PODNE
Napravi jednostavne provere i prikaze !?
Nisam uspeo jer ne ispadne onako kako sam zamislio :D

Citat: rizla poslato Januar 03, 2024, 22:23:57 POSLE PODNE
Nacrtaj kako si zamislio Klikni ovde

Usput koristan sajt za ostale

Ovo hoće koliko sam ja razumio. Ispravi me ako griješim.

Citat: rizla poslato Januar 05, 2024, 18:42:03 POSLE PODNE
Probaj ovako

https://pastebin.com/9Jw1byQE
To je ok radi tako a i ovako kako sam ja napravio nego zelim posle toga kad on izabere. Znaci ovaj donji ah1 gde pisu komande su pod case eh sad case za org je case 9 a admin perm je case 11 eh sad na /ah lepo radi vide se org perm i admin perm ostale se ne vide sto i treba tako ali kad odem na admin perm meni otvori komande za gm perm jer je case 10 a zelim zapravo da mi pokaze case 11 nadam se da me razumete sta zelim. Ili na primer org perm je case 9 a job perm je case 22 i sad kad idem /ah ja vidim obe ali kad odem na job perm otvorice mi case 10 a zapravo treba da mi pokaze case 22 jer nemam perm da vidim komande za case 10.

https://pastebin.com/nsC1L68F
Poslednja Izmena: Januar 05, 2024, 20:22:23 POSLE PODNE od Goku ^

[pawn]
Dialog:ah1(playerid, response, listitem, inputtext[])
{
   new info[4096];
   if(response)
   {
      if(!strcmp(inputtext, "Test Admin"))
      {
         if (PlayerInfo[playerid][pTA] < 1 || PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 1)  return SCM(playerid, NS_ORANGE,"* Nemate ovlascenje za upotrebu ove komande!");
         strcat(info, ""BELA"/ah /a /adminduty /altchat /ateleport /avozilo /fixveh /freeze /g /ga /goto /kick /kill\n", sizeof(info));
         strcat(info, ""BELA"/zatvori /jpack /lp /rtc /specon /specoff /staffstats /unfreeze /name /alias /apravila /tpveh\n", sizeof(info));
         SPD(playerid, 26, DIALOG_STYLE_MSGBOX, ""BELA"Test Admin komande", info, "Zatvori", "");
      }
      else if(!strcmp(inputtext, "Admin Level 1"))
      {
         if (PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 1) return SCM(playerid, NS_ORANGE,"* Nemate ovlascenje za upotrebu ove komande!");

strcat(info, ""BELA"/specon /specoff /name /goto /osamari /freeze /nitro /kaznjeni /odg /pc\n", sizeof(info));
         strcat(info, ""BELA"/oslobodi /adminduty /kick /kill /gethere /proveri /podesihp /podesipancir /ban /unban\n", sizeof(info));
         strcat(info, ""BELA"/portvozilo /alias /rtcveh /staffstats /jpack /rtcradius\n", sizeof(info));
         SPD(playerid, 26, DIALOG_STYLE_MSGBOX, ""BELA"Admin Level 1 komande", info, "Zatvori", "");
      }
      else if(!strcmp(inputtext, "Admin Level 2"))
      {
         if (PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 2) return SCM(playerid, NS_ORANGE,"* Nemate ovlascenje za upotrebu ove komande!");

strcat(info, ""BELA"/banip /offban /warn /offwarn /disarm /aizbaci /uvozilo /apu /resetattach\n", sizeof(info));
         SPD(playerid, 26, DIALOG_STYLE_MSGBOX, ""BELA"Admin Level 2 komande", info, "Zatvori", "");
      }
      else if(!strcmp(inputtext, "Admin Level 3"))
      {
         if (PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 3) return SCM(playerid, NS_ORANGE,"* Nemate ovlascenje za upotrebu ove komande!");

strcat(info, ""BELA"/portfirma /portkuca /portstan /portvikendica /mutirajg (/muteg) /unmutirajg (/unmuteg)\n", sizeof(info));
         strcat(info, ""BELA"/bojavozila /skiniwarn /banad (/mutead) /unbanad (/unmutead) /unbanip /mute /unmute /aspawn\n", sizeof(info));
         SPD(playerid, 26, DIALOG_STYLE_MSGBOX, ""BELA"Admin Level 3 komande", info, "Zatvori", "");
      }
                // ....itd
        }
}
[/pawn]

Citat: rizla poslato Januar 05, 2024, 22:14:14 POSLE PODNE
[pawn]
Dialog:ah1(playerid, response, listitem, inputtext[])
{
   new info[4096];
   if(response)
   {
      if(!strcmp(inputtext, "Test Admin"))
      {
         if (PlayerInfo[playerid][pTA] < 1 || PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 1)  return SCM(playerid, NS_ORANGE,"* Nemate ovlascenje za upotrebu ove komande!");
         strcat(info, ""BELA"/ah /a /adminduty /altchat /ateleport /avozilo /fixveh /freeze /g /ga /goto /kick /kill\n", sizeof(info));
         strcat(info, ""BELA"/zatvori /jpack /lp /rtc /specon /specoff /staffstats /unfreeze /name /alias /apravila /tpveh\n", sizeof(info));
         SPD(playerid, 26, DIALOG_STYLE_MSGBOX, ""BELA"Test Admin komande", info, "Zatvori", "");
      }
      else if(!strcmp(inputtext, "Admin Level 1"))
      {
         if (PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 1) return SCM(playerid, NS_ORANGE,"* Nemate ovlascenje za upotrebu ove komande!");

strcat(info, ""BELA"/specon /specoff /name /goto /osamari /freeze /nitro /kaznjeni /odg /pc\n", sizeof(info));
         strcat(info, ""BELA"/oslobodi /adminduty /kick /kill /gethere /proveri /podesihp /podesipancir /ban /unban\n", sizeof(info));
         strcat(info, ""BELA"/portvozilo /alias /rtcveh /staffstats /jpack /rtcradius\n", sizeof(info));
         SPD(playerid, 26, DIALOG_STYLE_MSGBOX, ""BELA"Admin Level 1 komande", info, "Zatvori", "");
      }
      else if(!strcmp(inputtext, "Admin Level 2"))
      {
         if (PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 2) return SCM(playerid, NS_ORANGE,"* Nemate ovlascenje za upotrebu ove komande!");

strcat(info, ""BELA"/banip /offban /warn /offwarn /disarm /aizbaci /uvozilo /apu /resetattach\n", sizeof(info));
         SPD(playerid, 26, DIALOG_STYLE_MSGBOX, ""BELA"Admin Level 2 komande", info, "Zatvori", "");
      }
      else if(!strcmp(inputtext, "Admin Level 3"))
      {
         if (PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 3) return SCM(playerid, NS_ORANGE,"* Nemate ovlascenje za upotrebu ove komande!");

strcat(info, ""BELA"/portfirma /portkuca /portstan /portvikendica /mutirajg (/muteg) /unmutirajg (/unmuteg)\n", sizeof(info));
         strcat(info, ""BELA"/bojavozila /skiniwarn /banad (/mutead) /unbanad (/unmutead) /unbanip /mute /unmute /aspawn\n", sizeof(info));
         SPD(playerid, 26, DIALOG_STYLE_MSGBOX, ""BELA"Admin Level 3 komande", info, "Zatvori", "");
      }
                // ....itd
        }
}
[/pawn]
E TOOOOOOOO mi treba hvala puno :D