PlayAudioStreamForPlayer

Započeo Nikola__337, Jun 20, 2023, 03:08:12 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pitanje/savjet: Pitanje da li mogu na neki nacin da kada koristim playaudiostreamforplayer da ugasim onu poruku tacnije onaj link koji se ispise u chatu.. Zapravo znam da ima /msgoff kako vec ide Samp client komanda. Ali da li ja mogu time upravljati i ugasiti te poruke svima koji udju na server
Opširnije: .
Dodatno: .

Ne, poenta je da client moze znati za sve konekcije izvan samp servera. Glupost na prvi pogled ali ima smisla za nesto kao samp.

Citat: Sniffie White poslato Jun 20, 2023, 07:29:08 PRE PODNE
Ne, poenta je da client moze znati za sve konekcije izvan samp servera. Glupost na prvi pogled ali ima smisla za nesto kao samp.
Steta ponadao sam se da je moguce ipak.. Hvala na odgovoru

Moguće je da sakriješ od klijenta na nekoliko načina, ne preporučujem, ali funkcionisaće.
Da li postoji mogućnost da stvarno isključiš, kao što je rekao Frosty, ne. Snađi se, pokušaj nešto.

Citat: Nikola__337 poslato Jun 20, 2023, 03:08:12 PRE PODNE
Pitanje/savjet: Pitanje da li mogu na neki nacin da kada koristim playaudiostreamforplayer da ugasim onu poruku tacnije onaj link koji se ispise u chatu.. Zapravo znam da ima /msgoff kako vec ide Samp client komanda. Ali da li ja mogu time upravljati i ugasiti te poruke svima koji udju na server
Opširnije: .
Dodatno: .
ja radim na launcheru za samp server al kao dao si mi dobru ideju da ispisem CLEO skriptu al mozda pokusaj sa stringovima nesto da se mozda ne vidi tom brzinom ili tako nesto zaista ne znam kako bi moglo drugacije.