frage

Započeo toncikica, Jun 05, 2023, 14:17:31 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

[pawn]#define T_V_IG_CODE                     "lozinka"[/pawn]
Kada ima ovaj kod u skripti, koja je komanda in game, da se aktivira ovaj code i da budes ulogovan npr. kao developer ?
Novajlija sam, bez hate pls

U skripti trazi pojam T_V_IG_CODE.
Predpostavljam da kada se ukuca ta komanda izadje neki dialog, tako da bi trebao da pronadjes taj dialog pomocu gore navedenog pojma kojeg ces trazit.
Kada to pronadjes, pogledaj kako se taj dialog zove i kopiraj njegov naziv i trazi dalje, tako da ces doci do dijela gdje se taj dialog koristi u komandi i pronaci ces naziv iste.

Tesko mi ti je ovako objasniti ako nisi do sada nikada radio i ne razmisljas u tom pravcu, ali valjda ces se snaci...

Citat: Galardo poslato Jun 05, 2023, 14:32:29 POSLE PODNE
U skripti trazi pojam T_V_IG_CODE.
Predpostavljam da kada se ukuca ta komanda izadje neki dialog, tako da bi trebao da pronadjes taj dialog pomocu gore navedenog pojma kojeg ces trazit.
Kada to pronadjes, pogledaj kako se taj dialog zove i kopiraj njegov naziv i trazi dalje, tako da ces doci do dijela gdje se taj dialog koristi u komandi i pronaci ces naziv iste.

Tesko mi ti je ovako objasniti ako nisi do sada nikada radio i ne razmisljas u tom pravcu, ali valjda ces se snaci...
Nasao sam, hvalaaaa