Scavenge and Survive

Započeo inside, Avgust 28, 2023, 12:43:44 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Naziv: Scavenge and Survive

Izvorni (Skripter): AGraber, AmyrAhmady, ziggi, karimcambridge...

Slike: https://www.youtube.com/watch?v=AEp1SnYke4U&t=111s&ab_channel=Southclaws (old video)

Skripter: Southclaws

Download: https://github.com/Southclaws/ScavengeSurvive

Dodatno:

Scavenge and Survive je PvP SA:MP preživljavanje. Cilj igre je pronaći zalihe poput alata ili oružja koje će vam pomoći da preživite, bili sami ili u grupi.

Opći cilj je izgraditi stabilnu zajednicu i obraniti je od igrača s neprijateljskim namjerama.

Predmeti se pojavljuju po karti na raznim mjestima kategoriziranim prema vrsti, rijetkosti i lokaciji. Vozila su rijetka i pojavljuju se s oštećenim motorima ili gumama i obično se pojavljuju s plijenom u prtljažniku.
BIGDOG ENTERTAINMENT

Najgori su ovi sto samo re-releasuju sranja, nikada nista jedinstveno i licno.
Tragedija dokle forum ide.

Davno sam jos igrao na ovom serveru bas kad je klip snimljen, perfekcija od pvp igre :)
skazy42O

42O DayZ - Owner
- 42o.gg

Citat: ironija poslato Avgust 28, 2023, 12:52:11 POSLE PODNE
Najgori su ovi sto samo re-releasuju sranja, nikada nista jedinstveno i licno.
Tragedija dokle forum ide.

Mod nije objavljen nikada ovde, opensource je, podeljen je jer vredi necemu a niko ga sa balkana vecinom video nije u tehnickom smislu, jer Github ne znaju da koriste..

#tema

Vrhunski
Poslednja Izmena: Avgust 28, 2023, 15:09:33 POSLE PODNE od realnaith

Slusaj kvazi skripteru, tvoja mogucnost da sve ostale balkance smatras nizim nivom, a sebe i eto jos par odabranih smatras vrijednijim i boljim mi je pravo smijesna.
Ismijavanje na fazon, ne znaju github da koriste, ovo ono, pusti te fazone.
Balkanci su, i mi smo, ima neke cari i u nasim serverima, u nasim modovima i nasim mapama.
Jest, nismo napredni kao Englezi, nemamo prevelike communitye, ali opet, nasa scena opet ima neki osjecaj koji Englezi ne mogu dohvatiti.
U ranije doba ovog foruma i nase samp scene, balkanci su dosta bolji od engleza bili po pitanju razvijanja samp servera, to ti licno mogu garantovati.
Southclawsa znam licno radi njegovih projekata, momak je okej i ima znanje. Drago mi je vidjeti njegov rad i na nasem forumu, ali vise bih volio vidjeti da je neki nas balkanac odradio nesto slicno.
Nesto na tom nivou, nesto sto ce ostaviti neki otisak.
Nemojte samo objavljivati tudje, pravite svoje.
I eto, nemojte puno srati jer znate koristiti Github, niste jedini..

Citat: ironija poslato Avgust 28, 2023, 15:14:15 POSLE PODNE
Slusaj kvazi skripteru, tvoja mogucnost da sve ostale balkance smatras nizim nivom, a sebe i eto jos par odabranih smatras vrijednijim i boljim mi je pravo smijesna.
Ismijavanje na fazon, ne znaju github da koriste, ovo ono, pusti te fazone.
Balkanci su, i mi smo, ima neke cari i u nasim serverima, u nasim modovima i nasim mapama.
Jest, nismo napredni kao Englezi, nemamo prevelike communitye, ali opet, nasa scena opet ima neki osjecaj koji Englezi ne mogu dohvatiti.
U ranije doba ovog foruma i nase samp scene, balkanci su dosta bolji od engleza bili po pitanju razvijanja samp servera, to ti licno mogu garantovati.
Southclawsa znam licno radi njegovih projekata, momak je okej i ima znanje. Drago mi je vidjeti njegov rad i na nasem forumu, ali vise bih volio vidjeti da je neki nas balkanac odradio nesto slicno.
Nesto na tom nivou, nesto sto ce ostaviti neki otisak.
Nemojte samo objavljivati tudje, pravite svoje.
I eto, nemojte puno srati jer znate koristiti Github, niste jedini..

Naucite koristiti girhub :)

Za sve sto si rekao imam kratak odgovor - boli me kurac.
Smatrajte sta hocete da ja mislim, al ne znate sta mislim...

Cim si nazvao ovoliko kvalitetan code sranjem, svaka diskusija se sa tobom zavrsava :)

Ps. Svi ste vi nizi nivo od mene buahaha, sta ces, ne mozes mi nista  ::)

Github znam koristiti, potreban mi je za posao zato ti ne brini.
Nigdje nisam ovaj code nazvao sranjem, samo kazem da bi mi draze bilo da je neko nas ovo odradio, jer bi se znalo da i u nas ima kvalitetnih skriptera.
A sad da smo mi /nizi/ od tebe, sumnjam.
Duhovno, dokazao si da si najnizi ovdje.
Fizicki, mislim da slika sve kaze.

Citat: ironija poslato Avgust 28, 2023, 15:27:15 POSLE PODNE
Nigdje nisam ovaj code nazvao sranjem, samo kazem da bi mi draze bilo da je neko nas ovo odradio, jer bi se znalo da i u nas ima kvalitetnih skriptera.

Zar vam je toliko dosadno u zivotu...
Bukvalno sam napisao da vecinom niko nije video, jer ne znaju koristiti sto je istina (vezano za clanove foruma)...

Nigde nisam rekao nista za server, nisam rekao za stil igre, bukvalno za nista osim tehnickih stvari - code...

Al ono ne znam sta mislis da postizes postavljanjem moje slike, imas je na mom instagramu tako da ono, ne stidim se sebe niti svog izgleda, niti visine, niti icega...

Toliko si inteligentan da nisi skontao sarkazam u delu da su svi nizi nivo od mene, cak sam stavio emote da bi bilo bas bas lako za uvideti...

Al necu o tebi jer dovoljno si rekao vec, pozdrav :)

/Ispao sam glup pa cu sada glumiti da to zapravo nisam mislio/ :D :D :D :D :D :D
Nema sarkazma u tvojim rijecima, samo se vidi koliko si glup.

Citat: ironija poslato Avgust 28, 2023, 15:27:15 POSLE PODNE

Ti si decko mentol sta mislis postici s time sto prozivas lika na osnovu izgleda?

Citat: ironija poslato Avgust 28, 2023, 15:44:03 POSLE PODNE
/Ispao sam glup pa cu sada glumiti da to zapravo nisam mislio/ :D :D :D :D :D :D
Nema sarkazma u tvojim rijecima, samo se vidi koliko si glup.

Sreca pa mi mrsko ici se logovat na neshallon profil, morao bih trollat na forumu narednih sedam dana...

Citat: Detth poslato Avgust 28, 2023, 15:44:29 POSLE PODNE
Ti si decko mentol sta mislis postici s time sto prozivas lika na osnovu izgleda?
Vazi.

Ok je sto si predstavio mod, odlicna stvar, ali realno gledano uzalud. Prvo ovde ljudi dalje od Roleplay ne znaju (ne govorimo o nivou RP-a). Tako da ako nekoga i zanima, tesko da ce umeti i da compile (prosto ko pasulj, ali eto, nekome je naucna fantastika), a kamoli da radi na modu (da se razumemo meni je pre par godina trebalo jedno pola sata da setup plugine i includove da bi compile). Problem ovog foruma je sto neki koji nisu znali sta rade, "pokusavali" da pomognu drugima samo da izgledaju kao da nesto znaju. Onda su ti drugi naucili neke gluposti, i ucili sledece. Nakon sto je glup ucio glupljeg, sada smo dobili situaciju da kad pitas nekoga sta je promeniva, ne zna da objasni a vice da zna sta je. Za nizove i petlje necu ni da pocinjem, a tek argumente funkcija i slicno...

Mislim ne znam jel neko primetio ali kolicina odgovora za pomoc je bila jako mala, sad je jos manja (od strane ljudi koji znaju). Mislim uvek je neko tu ko zna, ali pitanja su postala toliko retardirana a ljudi bahati da jednostavno niko ni ne zeli pomoci (ja prvi sada samo preskocim preko teme).