Error kod hook-ovanja (y_hooks)

Započeo Prometheus, Maj 03, 2023, 22:59:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem (error/warning): error 021: symbol already defined: "@yH_OnPlayerDeath@005"
                                        Kada hoću da hookujem funkciju "OnPlayerDeath" više puta (u različitim fajlovima) izbaci mi ovaj error.
                                        Probao sam da izbacim include "y_hooks" iz glavnog fajla i ubacim ga u fajlove gde koristim hookove ali onda compiler crashuje.
                                        Može li neko da pomogne?

Deo skripte: Nepotrebno.
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): Nema crasha.
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): Nema ingame problem.

Prvo, y_hooks pozivas svaki put kad hookujes nesto. Po ideji to je ideji to je u svakom fajlu. Ali opet ti mozes i vise puta da se hook na isti callback u istom fajlu, samo sto naravno moras include y_hooks svaki put pre nego sto se hook.

Zasto ti izbacuje taj error ne znam, ali moguce da si stavio public negde umesto hook ili da si zaboravio da dodas y_hooks u nekom fajlu (verovatno je ovo drugo).

A compiler crash ukoliko je 3.10.10 je verovatno zbog razlicitih zaglavlja funkcije i forwarda. To je standardno po balkanskim modovima niko ne pazi na te stvari, a compiler ima bug i umesto upozorenja crash. Ja sam negde fix taj bug za sebe, poslacu ti kad dodjem kuci, mozes mi baciti poruku da ne zaboravim

Nisam nigde stavio public umesto hook, imam samo public u glavnom fajlu koji koristim da includujem module.

Kada dodam y_hooks u taj fajl onda mi compiler (u VS Code) hanguje, a u pawnu pise da je compiled ali ne izbaci header ili bilo sta ( amx velicine 0 kb bude).

Može, pošalji to pa ću probati sa tim.