[PREDSTAVLJANJE]Maid Corbic

Započeo Maid Corbic, Maj 14, 2023, 14:19:40 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vaše ime po mogućnosti i prezime: Maid Corbic
Gde živite i gde ste rođeni: Tuzla, Bosna i Heregovina
Koliko imate godina: 23
Kako ste saznali za balkan-samp.com forum: Prije 6 godina kada je SA:MP bio na vrhuncu.
Vaše misljenje o forumu: Odlicnog dizajna, jednostavan , i koristan
Sa kojeg servera dolazite (ne smete stavljati IP servera i forum tog servera): OldSchool.
Koliko dugo igrate SA:MP: 6 godina
Da li Skriptate ili Mapate: Ne, iako sam graficki i web dizajner i poznajem kodove odlucio sam od danas da krenem laganim koracima.
Napišite nam nešto o sebi: Rođen 21.11.1999. u Tuzli i dolazi iz Bosne i Hercegovine. U slobodno vrijeme piše poeziju koja je u više navrata bila pohvaljena, te nagrađivana. Također voli pomagati drugima oko sebe, te je član WLFPH za jedinstvo i mir u svijetu. Trenutačno je urednik portala Prve Umetničke Balkanske Svemirijade na čelu sa Dijanom Uherek Stevanović, te selektor nekoliko takmičenja na toj stranici koja ima za cilj da spoji sve pjesnike širom svijeta. Mnoga djela su također objavljena u antologijama i časopisima (Čile, Španija, Ekvador, Bosna i Hercegovina, Indija, Indonezija, Butan, Birland, Španija i dr.), kao i štampani primjerci antologije pjesama ,,More na dlanu" i ,,Priče iz izolacije", te ,,Kosovski Božur" koji je izašao iz publikacije 2020 godine. Svojim trudom i radom je dosegnuo mnogobrojna poznanstva diljem svijeta, pri čemu je u 2020. godini proglašen poetom godine u Indo-Universe grupi koja se također bavi dobročinstvom. Također osoba koja se zalaže za pravdu i ispred sebe ima mnogobrojna poznanstva. Globalni je autor, cetrdeset i cetvrti poeta svijeta i reprezent svoje drzave na raznim svjetskim takmicenjima. Dosta toga ima na Google, pa istrazite. [/b][/font][/size][/color]

Pozdrav iz Srebrenika  ;)


Ko je ovdje sad pogrijesio prezime?  :D
Ti na forumu ili oni na sajtu?
https://petruska-nastamba.com/maid-cobric/
Poslednja Izmena: Maj 15, 2023, 09:05:36 PRE PODNE od Galardo

Citat: Galardo poslato Maj 15, 2023, 09:03:41 PRE PODNE
Pozdrav iz Srebrenika  ;)


Ko je ovdje sad pogrijesio prezime?  :D
Ti na forumu ili oni na sajtu?
https://petruska-nastamba.com/maid-cobric/

Pozdrav kolega, ma oni su to pogrijesili kad su kucali, ja im trazio da poprave, ali ne ide. Nisu ti oni za prepravke haha.