Pomoc

Započeo Lomenzi, Maj 01, 2023, 00:07:43 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): ne znam do cega je a do koda nije samo mi ovo izbaci u server logu i u konzoli kad upalim
Deo skripte: [23:59:01] Script[gamemodes/ILRP.amx]: Run time error 20: "Invalid index parameter (bad entry point)"
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log):/
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem):/

Razlicite verzije GDK, probaj da update sve pluginove, pogotovo YSF i Streamer ako imas. Ako ne ispravi, ne mozes ti tu puno ucinjeti osim da sam recompile pluginove sa istom verzijom GDK.

Citat: Sniffie White poslato Maj 01, 2023, 00:11:45 PRE PODNE
Razlicite verzije GDK, probaj da update sve pluginove, pogotovo YSF i Streamer ako imas. Ako ne ispravi, ne mozes ti tu puno ucinjeti osim da sam recompile pluginove sa istom verzijom GDK.
brate nemam nikakve plugine ovo je od 0 sad sam poceo bukv samo sam otvorio kod malo uredio compilovo i radi a kad upalim server to izadje

Citat: Wayne543 poslato Maj 01, 2023, 00:14:32 PRE PODNE
brate nemam nikakve plugine ovo je od 0 sad sam poceo bukv samo sam otvorio kod malo uredio compilovo i radi a kad upalim server to izadje
Moras imat neki plugin da bi ti se sjebao entry point. Jedino ako nemas main funkciju u .pwn, ali mislim da bi te compiler upozorio na to.
EDIT: Inace kazes da nemas pluginova a imas crash detect loadovan (on je taj koji izbacuje to)