GameHosting Portal

Započeo Sablje, Januar 31, 2023, 08:40:43 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ime rada: GameHosting Portal
Slike rada: https://imgur.com/a/WWTXuA5
Opis rada:GameHosting Simple Portal za ocjenu samo sam sredio neke stavri nije od 0 :D portal prvobitno nije bio za hosting ali sam sredio ako se nekom svidi objavit cu sredio sam css i nesto malo html.

Navigacija, footer??? Moras uzimati u obzir sta i za koju namjenu radis. Da je forum u pitanju, prolazi svasta (dok te neko ne prijavi). Ali recimo hosting mora biti registrovana firma, znaci copyright i kontakt na svakoj stranici. Copyright kao takav ne mora biti od firme, moze biti 3rd party softer (wordpress, whmcs i slicno), ali su obavezni da istaknu takve stvari da ih ne tuze na sud, zato i ostavljas mjesta za to...

Ali makar si boje uklopio, i cini mi se da je bootstrap pa je i to ok.

Citat: Deleted User poslato Januar 31, 2023, 09:59:15 PRE PODNE
Navigacija, footer??? Moras uzimati u obzir sta i za koju namjenu radis. Da je forum u pitanju, prolazi svasta (dok te neko ne prijavi). Ali recimo hosting mora biti registrovana firma, znaci copyright i kontakt na svakoj stranici. Copyright kao takav ne mora biti od firme, moze biti 3rd party softer (wordpress, whmcs i slicno), ali su obavezni da istaknu takve stvari da ih ne tuze na sud, zato i ostavljas mjesta za to...

Ali makar si boje uklopio, i cini mi se da je bootstrap pa je i to ok.
Stavio sam zbog praznog prostora ali svakako hvala na komentaru.