[Discord Server] RolePlay Balkan

Započeo Čkalja, Novembar 03, 2022, 23:53:55 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.


Često postavljana pitanja:

Šta predstavlja RolePlay Balkan?
RolePlay Balkan predstavlja nezavisan discord server na kojem se vode konstruktivne rasprave o trenutnoj situaciji na Gaming platformama na kojima se može ostvariti RolePlay (FiveM, RageMP, SAMP/open.mp, MTA, Roblox itd).

Da li je ovaj discord server povezan direktno sa nekim RolePlay serverom?
Ne, discord server je apsolutno nezavisan u odnosu na ostale RolePlay zajednice. Neutralnošću i bez uticaja monopola nad našim serverom, nudimo konstruktivan razgovor svima kojima je pomoć u RolePlayu potrebna.

Ne znam da RPam, ali imam želju naučiti. Da li mogu biti član discord servera?
Naravno, svako ko ima želju usavršiti sebe u tom polju može pristupiti serveru.

Zašto je osnovan ovaj discord server?
Discord server je osnovan kako bi igrači koji teže ka nekoj vrsti RolePlaya na Balkanu imali podršku od strane ostalih RolePlayer-a na istom. Na serveru se vode konstruktivne debate na intelektualnom nivou, koje su isključivo vezane za situaciju RolePlaya na Balkanu, kao i velikih internacionalnih servera. Cilj je osposobiti discord server za komunikaciju i okupljanje svih predstavnika različitih saga RolePlaya, kako bi međusobnim dijalogom naučili nešto novo, te konsultovali, te uopšte obratili nekome.

Ne vidim sve kanale na discordu prilikom konekta na serveru. Kako mogu videti iste?
Kako bi pristupili svim kanalima vezanim za sam discord server, potrebno je da se verifikujete. Tačnije, potrebno je da posedujete role "Verifikovan". Role možete dobiti tako što ćete odraditi verifikaciju svog računa na sledeći način:


  • Pristupite kanalu
  • Kliknite na zeleni znak kako biste podneli zahtev za verifikaciju

Nakon klika na ikonicu za podnošenje zahteva, otvorit će vam se kanal u obliku #ticket X-XX. Dobit ćete formular koji ste u obavezi popuniti u kanalu, te čije popunjavanje najviše može oduzeti 2 minuta. Pitanja su jednostavna, njima potvrđujete da ste član određene zajednice. Dodatno pitanje se nalazi kod postavljanja slike stats-a, ili nekog dokaza, kod oficijalnih lokalnih i internacionalih RolePlay servera koji su naglašeni u datom formatu.
Nakon popunjavanja formulara koji je poslat u istom kanalu, administracija će vam ubrzo pogledati tiket. Molimo vas za strpljenje, bez tagovanja i uznemiravanja supporta u kanalu. Nasuprot tome, tiket će vam biti odbijen.