Vapor Gaming RPG

Započeo darkezz.exe, Avgust 01, 2022, 22:47:37 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Vecina sampera/rka je cula za nas , a i 40 posto nije,dolucio sam ovdje da objavim i opisem server!
Server je radio 2017,tada je rekord bio 50/50,te ja sam odlucio vratiti Vapor Gaming,i otvorili smo jednom i imali 36 igraca ( 36/50 ) , te sutra dan smo zatvorili server zbog 2-3 baga!A zatim,host se ugasio,i nko nije htio vise ici dalje,te se zatvorio,e ovo je 2 pokusaj ove godine,nadam se da ce biti uspjesan !
------------------------------- O modu ------------------------------------------------------------------
Ovako,odlucili smo mod od 0,jer,svi imaju puno bagova,nas skripter Gigant svaki dan vredno radi i trudi se,nada se kao i ja da ce zajednica uspeti,evo 80 posto moda je gotovo :) Ja sam uzbudjen sto cemo opet moci igrati na vaporu,ja bih najvise zelio da vratim ekipu iz 2017 kada smo stalno 30+ drzali!
-------------------------------- Server info --------------------------------------------------------------
IP:79.137.2.215:7777
TS3:vg-rpg (Ugasen trenutno)
Discord:Posto ne smijem stavljati linkove,javite se fb Samper Dare za inv!
FB:Vapor Gaming Online Gaming Community (ne smijem linkove staviti)
------------------------------ Vas Vapor Gaming owner ------------------------------------------------
Takodje,open cemo vidjeti pisace sve na mom fbu ( Samper Dare )

2017 se nikad vapor nije otvorio ja znam kad je aki dan pred open odustao obrisao sve mape i mod sjebo

vikend server
BIGDOG ENTERTAINMENT

Novi ip - Gigo nas malo zaebo malo vise  >:( Tako da new ip je :149.202.232.170:7778

bolje ti prvo nauci da kucas na tastaturi kao i gramatiku svog jezika.
zasto pokusavas napraviti server ako si invalid koji nema iskustva i ne zna nista o tome?

zaista ocajno. ::)

Jos jedan server koji ce raditi 10 dana i zatvorice se. ::) ::) ::) ::) ::) ::)
Yoker

SAMP 2006-2022

Citat: njoBe_ poslato Februar 10, 2023, 23:11:11 POSLE PODNE
koga boli k za tdove.. pokazi nesto sto server posjeduje od sistema ili generalno funkcionalnost njegovu. ocekujemo update.. gl

Server Nije Los Losi Su Vlasnici Koji Su Upropastili Zajednicu Isto Kao i Elitez Gaming :P
Samp Skripter