pomoc oko baga

Započeo marshallmathers, Januar 21, 2023, 22:49:53 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Na kojem uredaju se desava problem: PC
Slika/Video problema: /
Koliko je problem prisutan: otkad sam kupio graficku
Kojom metodom ste pokušali otkloniti problem: nijednom jer ne znam do cega je problem
Obrazložite svoj problem: Imam amd rx 570 graficku karticu, igram na jednom RP serveru, imam jedan poblem svaki put kad sednem u vozilo u tom trenutku izbaci brzinometar i dok ga ne ucita meni se zamrzne slika na sekundu dve kako kad, isto kad kucam /rent isto dok ne izbaci listu rent vozila meni takodje zamrzne sliku na sekund dve kako kad, kad skacem sa padobranom i kako bi brze padao klikcem wasd da bi se vrteo u krug i tako brze padao nema vise fluidno da pada, vec bukvalno trokira u padu. Probao sam i na drugim serverima i isto je dok ne ucita lepo brzinometar i listu rent vozila ono zamrzne sliku, tek kad ucita ono se odmrzne, tako da nije do servera na kom igram. Dok sam imao nvidiu gtx 750ti nisam imao taj problem, sad dok imam amd rx 570 imam taj problem, ja sumnjam da je do toga sto amd nema physx i CUDA, e sad mene zanima ko jos ima amd graficku karticu da mi kaze da li i on ima taj problem, posto planiram da prodam ovu i da se vratim na nvidiu da znam dal da radim to ili ne, ako nije do toga sto nema phsyix i cuda da resim nekako i da ne prodajem, ako jeste do toga sto nema physx i cuda, da odmah prodajem.