Kripto, trejdovanje i slicno

Započeo Stifler ツ, Jul 28, 2022, 02:08:57 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: andr00- poslato Jul 29, 2022, 01:10:55 PRE PODNE
buraz reci da se zajebavas za hu2 hahahahahahaha
Hahaha ne zajebavam se, drugar od brata je zaradio preko toga 200$ za 2 dana msm ne znam proces toga niti ista al otkud znam pricaju da je tamo lagana lova iskreno

Citat: .fuck poslato Jul 29, 2022, 01:20:19 PRE PODNE
Hahaha ne zajebavam se, drugar od brata je zaradio preko toga 200$ za 2 dana msm ne znam proces toga niti ista al otkud znam pricaju da je tamo lagana lova iskreno
pyramid scheme brate, ti kada kupis to dobijes referral link s kojim ces da zaradis % od novog kupca, koji kupi hu2 kurs sa tvog linka, i tako sve.. zato je pyramid/ponzi scheme i zato ima toliko video od tate-a na insta/tiktoku itd..

Sve stranice koje prodaju tipove/dojave/signale su obična piramida i čista prevara. Neće ti onaj što zarađuje milione doći reći "e ja sam dobar čovjek pa ću tebi reći kako da zaradiš milion za 50 eura mjesečno". Samo malo mozga i sve ti je jasno. Zašto bi neko ko zarađuje "milione" trošio vrijeme da daje signale ljudima koji mu plate 50€, nema smisla.

Crypto je trenutno shit jer je jako nestabilan zbog svih dešavanja ove godine tipa Ukrajina, inflacija, Terra pad, TAC likvidacija i par crypto exchanga je zabranilo povlačenje novca, sve je to dovelo do trenutnog stanja crypta i ljudi se prebacuju na alternative nekretnine, zlato i ostalo.

Insta stranice rade na način "Ti meni daš 50€, ako signal ne bude dobar vratim ti pare", i zato imaš toliko poruka. Jer je njih 3000 trazilo signale, 200 ih dobije dobar i šalje poruke, ostalima su vratili pare i tjt.

Samo malo uključite mozak, ne postoji easy način da se zarade novci, ne postoji neki ultimate recep za zaradu kojeg pratiš po šablonu i dođu ti milioni. Odi na udemy, nauči neki skill kroz godinu dana, uloži u sebe i isplatit će ti se. Drkanje kurca po internetu i traženje načina da se zaradi brdo love za mjesec dana je gubljenje vremena.

"They have computers, and they may have other weapons of mass destruction."


ako ćeš iskreno moje iskustvo s tim, moguće je zaraditi al moguće je dosta i izgubit' ja sam nekih 200-300e na to puko al svojom greškom, gledajuci kupovanje koina i cekajuci njihov rast bez neke malo veće svote novca nemaš zarade, ako imas tipa nekih 50-100e slabo ti je to sem da ideš na futures, tj da "pogađaš" da li će u narednom vremenu cijena koina opasti ili će se dignuti, to je 50-50% gdje ti imaš neke vijesti koje ti mogu povećati taj postotak, dosta toga je coinflip. To što bi ti kupio taj kao kurs sve već imaš na yt objasnjeno hu2 je leakovan kamoli da ostalo neće bit, a to ti je basic hajmo reć par lekcija o kriptu, chartovi, tehnicka analiza, strategije i to svi prodaju, sad je na tebi kako ces ti postupit u praksi.

Ako imaš vremena i volje pogledaj ovo: https://www.youtube.com/watch?v=eynxyoKgpng&list=WL&index=87&t=1175s
-propo-

Citat: andr00- poslato Jul 29, 2022, 01:10:55 PRE PODNE
buraz reci da se zajebavas za hu2 hahahahahahaha
what color is your bugatti?