GeniusGaming - plagijat - čista kopija ST

Započeo [ST]Injection, Septembar 12, 2009, 12:32:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Pogledajte opis njihovog servera: http://gtabalkan.com/forum/index.php?topic=317.0

Eventi, car ownership, zaštite i hackovi, kvar auta, šlepanje, ls race, padobran race, plane race, bar bizz, slastičarnica itd. - sve imamo i mi, a većinu stvari smo i prvi imali!

CitatTu je automatsko uključivanje u event svih igrača koji stoje na Start poziciji, automatsko odbrojavanje (igrači se, dok se odbrojava, automatski freeze-aju - blokiraju sa strane skripte da netko nebi krenuo prije), objavljivanje rezultata itd.

Identično kao naša skripta!

Čak su kopirali ideju za 3 heada  :D i kopirali su način pisanja teksta  :D (pogledajte sličnost sa http://www.speedtouch-samp.com/forum/index.php?topic=831.0

Što se početka i spawna i ulaza tiće, ISTO IDENTIČNO kao na Crime Life serveru (sad neznam dali je to neki gotovi GM pa koriste isti ili su i to kopirali).

Također mi je sumnjivo da se ne radi o kopiranju samo ideja... Mi imamo te stvari i GM nam je ogroman i skriptano je mjesecima za to a ovaj je server "uskrsnuo" preko noći! Mi sumnjamo čak da su se nekako dočepali naše skripte (AMX i onda decompilali).

Sad ću ići na server vidjet malo ali mislim da je ovo čisti plagijat ST i CL servera i ako je to istina, tražit ću od njih da se nekih stvari odreknu...

A ako se radi samo o kopiji ideja, onda NESMIJU pisat da je to unikatno i da imaju to jedini na Balkanu! Uglavnom nešto ću poduzet a ako saznam da nam je uzeta skripta ili slično, tražit ću dopuštenje Balkan SAMP teama da im hackiramo i srušimo server.
Poslednja Izmena: Septembar 12, 2009, 12:36:35 POSLE PODNE od [ST]Injection

Jednom rijeci "Debili"..

btw:aj na msn xD

GameMode je u izradi(0.1 %). Ovaj Game Mode nije edit bilo kojeg vec postojeceg gamemoda. Ovaj mod se radi od nule.

www.domino-samp.net | Portal i Forum Otvoreni
IP: 188.72.226.228:7777 | Server za zezanciju sa LARP modom.

Ma sta debili? Imaju skoro vise igraca od nas danas ujutro! Kladim se da reklamiraju po drugim serverima... Ako saznam da su nam uzimali stvari iz skripte, joooj kako ce fsovati... Ma ima da im floodam 24/7!

Na MSN sam samo app. offline  :) javi mi se

Ma to je sve kopirano...

Sad sam bio vidjeti gore situaciju i sve je kopirano!

Licenseri: Sve od A do Ž totalno kopirano s GeForce-a! Spawn u vjećnici Crime Life...

Rentacar dode 7K na minutu renta kopirano od Speedtoucha samo izmjenjena cjena renta a a na spawnu dobijes 300 $ pa ti sad rentaj!
Bicikal je takoÄ'er kopiran rent od Speedtoucha al dode 7K na minutu a imas 300 $ mislim  :D

Ukrase imaju slićne kao i mi!
TakoÄ'er komplicirana policijska rampa koja se za razliku od drugih podiže za gore...koju nije jednostavno napraviti ( takoÄ'er kopirano )!

Još kopirano: Kuće, Bizevi, Ukrasi i još dosta stinica koje nisu tolko važne al se ipak istaknu i vide da su kopirano najviše sa Speedtoucha, Crime Life-a, te ponešto Geforce-a!
Al je većina stvari kopirana i to je apsurdno!

Jer ti serveri su se namućili to iskriptati i s time privući svoje igraće da bi tu sad jedna novi server kopirao sve njihove stvari i ideje koje su predložili njihovi igraći da bi se probili!

To je prijevara i to se treba riješiti!

Pozdrav!

Citat: [ST]Injection poslato Septembar 12, 2009, 12:32:09 POSLE PODNE
Pogledajte opis njihovog servera: http://gtabalkan.com/forum/index.php?topic=317.0

Eventi, car ownership, zaštite i hackovi, kvar auta, šlepanje, ls race, padobran race, plane race, bar bizz, slastičarnica itd. - sve imamo i mi, a većinu stvari smo i prvi imali!

CitatTu je automatsko uključivanje u event svih igrača koji stoje na Start poziciji, automatsko odbrojavanje (igrači se, dok se odbrojava, automatski freeze-aju - blokiraju sa strane skripte da netko nebi krenuo prije), objavljivanje rezultata itd.

Identično kao naša skripta!

ÄŒak su kopirali ideju za 3 heada  :D i kopirali su način pisanja teksta  :D (pogledajte sličnost sa http://www.speedtouch-samp.com/forum/index.php?topic=831.0

Što se početka i spawna i ulaza tiće, ISTO IDENTIČNO kao na Crime Life serveru (sad neznam dali je to neki gotovi GM pa koriste isti ili su i to kopirali).

TakoÄ'er mi je sumnjivo da se ne radi o kopiranju samo ideja... Mi imamo te stvari i GM nam je ogroman i skriptano je mjesecima za to a ovaj je server "uskrsnuo" preko noći! Mi sumnjamo čak da su se nekako dočepali naÅ¡e skripte (AMX i onda decompilali).

Sad ću ići na server vidjet malo ali mislim da je ovo čisti plagijat ST i CL servera i ako je to istina, tražit ću od njih da se nekih stvari odreknu...

A ako se radi samo o kopiji ideja, onda NESMIJU pisat da je to unikatno i da imaju to jedini na Balkanu! Uglavnom nešto ću poduzet a ako saznam da nam je uzeta skripta ili slično, tražit ću dopuštenje Balkan SAMP teama da im hackiramo i srušimo server.
a jbg...nemora bit mzoda imaju game mod WC RP kao i vi pa su ga nadogradili kao vi ali su opet glupi...kopiraju

zerocoolos

pa onda mozemo reci da su svi plagijaneri... svi rade  sa gf editom, i svi ubacuju fs-ove za stvari koje trebaju...

a ti injection trebas dobiti ban zbog prijetnje floodanjem!

turker_kc

Cek cek i sta to tebe toliko jebe sta oni kradu tudje ideje ?

Jer ti ili Dujma imate copyright na vase "jedinstvene" ideje ?

Nemate ....

i zbog cega takva frka panika, kradete i vi pun kurac stvari sa drugih servera pa opet isto .... i nitko se ne zali

matejdz

Citat: [ST]Michele poslato Septembar 12, 2009, 12:56:49 POSLE PODNE
Ma to je sve kopirano...

Sad sam bio vidjeti gore situaciju i sve je kopirano!

Licenseri: Sve od A do Ž totalno kopirano s GeForce-a! Spawn u vjećnici Crime Life...

Rentacar dode 7K na minutu renta kopirano od Speedtoucha samo izmjenjena cjena renta a a na spawnu dobijes 300 $ pa ti sad rentaj!
Bicikal je takoÄ'er kopiran rent od Speedtoucha al dode 7K na minutu a imas 300 $ mislim  :D

Ukrase imaju slićne kao i mi!
TakoÄ'er komplicirana policijska rampa koja se za razliku od drugih podiže za gore...koju nije jednostavno napraviti ( takoÄ'er kopirano )!

Još kopirano: Kuće, Bizevi, Ukrasi i još dosta stinica koje nisu tolko važne al se ipak istaknu i vide da su kopirano najviše sa Speedtoucha, Crime Life-a, te ponešto Geforce-a!
Al je većina stvari kopirana i to je apsurdno!

Jer ti serveri su se namućili to iskriptati i s time privući svoje igraće da bi tu sad jedna novi server kopirao sve njihove stvari i ideje koje su predložili njihovi igraći da bi se probili!

To je prijevara i to se treba riješiti!

Pozdrav!

Nes ti problema napravit ogradu koja se podize prema gore :S

zerocoolos

pa naravno matej, tu ogradu je najteže napravit, možete ju samo pravit ako imate doktorat iz gluposti  ;D

Citat: zerocoolos poslato Septembar 12, 2009, 14:23:20 POSLE PODNE
pa naravno matej, tu ogradu je najteže napravit, možete ju samo pravit ako imate doktorat iz gluposti 

:laugh: Bravo Djuro! dobro si to reko

Chrome

da bi imao ti samo imao pravo na neki materijal ili ideju treba ju patentirati i onda mozes stavit  onaj (R) znak... inace mogu svi to koristiti.. ako ces u takvu krajnost evo ti jednostavan primjer:

npr. quake ima ciljanik .. ima i cod4, cod1, cod3 i sve FPS igre.. i sad su to oni kopirali od prvog koji je stavio ciljanik jel  :laugh: il tak neke stvari.. daj molim te idi plakat nekom drugom.. to sta ne mozes skupit igraca si sam kriv  ;)

i ovo za floodanje je totalno njubarski i samo primitivni mogu takvu glupost napravit  :-\

aj gasi server pa onda nece imat sta kopirat  :D