Streamer error

Započeo Jovan Spasic, Mart 15, 2022, 00:50:26 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Ubacio sam streamer plugin v2.9.5 i izbacuje mi ove errore kad pokrenem server https://pastebin.com/AqBwHUhT a pre toga sam koristio neki nmp koji radilo je extra sada nece kad sam uradio update
Deo skripte: [pawn]Vaš odgovor[/pawn]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [pawn]Vaš odgovor[/pawn]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): link slike
Poslednja Izmena: Mart 19, 2022, 22:01:29 POSLE PODNE od _?

Verzija includa sa kojom si buildao mod nije ista kao i verzija PLUGINA, moras u plugins ubaciti v2.9.5 verziju streamera, jer ti je ostala u pluginsima stara verzija!

Citat: BTL | jevta poslato Mart 15, 2022, 01:25:50 PRE PODNE
Verzija includa sa kojom si buildao mod nije ista kao i verzija PLUGINA, moras u plugins ubaciti v2.9.5 verziju streamera, jer ti je ostala u pluginsima stara verzija!
Jesam brate sve sam uradio tako znm kako treba

Citat: Jovan Spasic poslato Mart 15, 2022, 01:42:38 PRE PODNE
Jesam brate sve sam uradio tako znm kako treba

Da li si compile mod ?

Daj ceo server log...
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.

Citat: neshallon poslato Mart 15, 2022, 02:40:52 PRE PODNE
Da li si compile mod ?

Daj ceo server log...
Da mod je complitan u server log bukvalno nema nista drugo osim sto su printane informacije o serveru i ovih debagova i errora

Citat: Jovan Spasic poslato Mart 15, 2022, 02:43:11 PRE PODNE
Da mod je complitan u server log bukvalno nema nista drugo osim sto su printane informacije o serveru i ovih debagova i errora

Super to, ali posalji ceo server log
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.

To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.

Citat: neshallon poslato Mart 15, 2022, 02:43:57 PRE PODNE
Poslacu ovde sutra trenutno nisam za kompjuterom

Citat: neshallon poslato Mart 15, 2022, 02:43:57 PRE PODNE
zanemari PWN.CMD ERROR uklonio sam ga radio sam nesto pre ovoga
CitatSA-MP Dedicated Server
----------------------
v0.3.7-R2, (C)2005-2015 SA-MP Team

[15:03:18] filterscripts = ""  (string)
[15:03:18]
[15:03:18] Server Plugins
[15:03:18] --------------
[15:03:18]  Loading plugin: streamer
[15:03:18]   Failed.
[15:03:18]  Loading plugin: sscanf

[15:03:18]  ===============================

[15:03:18]       sscanf plugin loaded.     

[15:03:18]          Version:  2.8.3       

[15:03:18]   (c) 2018 Alex "Y_Less" Cole 

[15:03:18]  ===============================

[15:03:18]   Loaded.
[15:03:18]  Loading plugin: crashdetect
[15:03:18]   CrashDetect v4.13 is OK.
[15:03:18]   Loaded.
[15:03:18]  Loading plugin: Pawn.CMD.dll
[15:03:18]  Loaded 2 plugins.

[15:03:18] Filterscripts
[15:03:18] ---------------
[15:03:18]   Loaded 0 filterscripts.

[15:03:18] [debug] Run time error 19: "File or function is not found"
[15:03:18] [debug]  CreateDynamic3DTextLabel
[15:03:18] [debug]  CreateDynamicPickup
[15:03:18] [debug]  CreateDynamicMapIcon
[15:03:18] [debug]  DestroyDynamicPickup
[15:03:18] [debug]  DestroyDynamicMapIcon
[15:03:18] [debug]  CreateDynamicObjectEx
[15:03:18] [debug]  SetDynamicObjectMaterial
[15:03:18] [debug]  SetDynamicObjectMaterialText
[15:03:18] [debug] Run time error 19: "File or function is not found"
[15:03:18] [debug]  CreateDynamic3DTextLabel
[15:03:18] [debug]  CreateDynamicPickup
[15:03:18] [debug]  CreateDynamicMapIcon
[15:03:18] [debug]  DestroyDynamicPickup
[15:03:18] [debug]  DestroyDynamicMapIcon
[15:03:18] [debug]  CreateDynamicObjectEx
[15:03:18] [debug]  SetDynamicObjectMaterial
[15:03:18] [debug]  SetDynamicObjectMaterialText
[15:03:18] Script[gamemodes/EGaming.amx]: Run time error 19: "File or function is not found"
[15:03:18] Number of vehicle models: 0
Poslednja Izmena: Mart 15, 2022, 15:07:24 POSLE PODNE od Jovan Spasic

A jebo vas pas da vas jebo vise jel ste vi ljudi nepismeni ili sta? Jel umete da citate? Jel umete da koristite google ili je vama zabranjeno da koristite?
[pawn]
[/pawn]

A mislim sta ima jos da se kaze? I ako za crash detect u readme pise da ga loadujes kao prvi plugin, onda ga loaduj kao prvi plugin jebo ga ja...
Osim streamera pawncmd ti se nije load...Proveri plugins folder, i instaliraj net framework koji treba za streamer mislim da pise u readme na git negde...

Citat: Deleted User poslato Mart 15, 2022, 19:46:19 POSLE PODNE
A jebo vas pas da vas jebo vise jel ste vi ljudi nepismeni ili sta? Jel umete da citate? Jel umete da koristite google ili je vama zabranjeno da koristite?
[pawn]
[/pawn]

A mislim sta ima jos da se kaze? I ako za crash detect u readme pise da ga loadujes kao prvi plugin, onda ga loaduj kao prvi plugin jebo ga ja...
Osim streamera pawncmd ti se nije load...Proveri plugins folder, i instaliraj net framework koji treba za streamer mislim da pise u readme na git negde...
Pre svega pripazi malo na recnik.. ja sam to uocio al nisam znao zasto izbacuje to kad sam lepo ubacio sve 2. kao sto sam napomenuo u komentaru kad sam poslao srw log napisao sam "Zanemari PWN.CMD Error uklonio sam ga" ovaj podforum je i napravljen za upravo ovako nesto ukoliko neko ne zna da se pomazemo a koga zivcira ne mora ni da pomaze nije moralno

Citat: Deleted User poslato Mart 15, 2022, 19:46:19 POSLE PODNE
[pawn]
[/pawn]

Potpuno bih se slozio sa tobom  :)

Citat: Jovan Spasic poslato Mart 15, 2022, 21:28:41 POSLE PODNE
Pre svega pripazi malo na recnik.. ja sam to uocio al nisam znao zasto izbacuje to kad sam lepo ubacio sve 2. kao sto sam napomenuo u komentaru kad sam poslao srw log napisao sam "Zanemari PWN.CMD Error uklonio sam ga" ovaj podforum je i napravljen za upravo ovako nesto ukoliko neko ne zna da se pomazemo a koga zivcira ne mora ni da pomaze nije moralno

Prvo i osnovno, sve sto je rekao, sa pristupom i svime, slazem se potpuno. Jebeno vam pise, jel tesko procitati server log ? Ocigledno jeste, tako da... Ako ne znas procitati, onda si debil il nisi pismen...

Citat: neshallon poslato Mart 15, 2022, 21:44:24 POSLE PODNE
Potpuno bih se slozio sa tobom  :)

Prvo i osnovno, sve sto je rekao, sa pristupom i svime, slazem se potpuno. Jebeno vam pise, jel tesko procitati server log ? Ocigledno jeste, tako da... Ako ne znas procitati, onda si debil il nisi pismen...
Od uvek je ovaj BSamp imao tako neke ne znam kako bi nazvao koje nemaju ponasanje ni malo.. ovo admin ne treba da dopusta al jbg sta ces ovde te bilo ko moze nazvat slepcom ili te opsovati.. ako znate pomognite ako ne ne morate ni komentarisati niti mi je potrebno vase pametovanje :)

Izvukao sam iz nekog tamo moda 2.9.4 streamer i sada mi radi hvala ovima koji su pokusali barem da pomognu a ovi koji pametuju no comment.. Lock