[POMOC]PITANJE

Započeo Jony_Scalleta, Mart 13, 2022, 13:51:06 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ime na Forumu: Jony_Scalleta
Problem: Zanima me i treba mi pomoc iskusnog mapera , kada odradim /swapbuilding ,zatim idem /sindex i vidim one ID-eve indexa ,i sada tipa ima od 0 do 15 ,da li ja mogu da obrisem odredjeni objekat bez da brisem celokupan ,evo primera ,u mom slucaju je u pitanju ovo oko PD-a ovo za rampu ,a posto je ceo pod 1 objekat da li mogu da obrisem ovaj nazovimo podobjekat ,slika dole i zamolio bih vas ako moze da mi objasni neko kako jer imam ts 1.9D na ruskom je i nesto izbacuje kad ukucam /rremoveobj i ne mogu da razumem sta je to.Znaci hocu da obrisem ovaj crni objekat namerno sam stavio tu boju da bi se videlo.Hvala unapred.
Slika/Video problema: https://imgur.com/undefined

Mislim da ne moze, inace slika ti je undefined.
Ali opet sacekaj odgovor nekog drugog ko dobro barata sa mapama.
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Objasni malo bolje i postavi sliku koja radi.

Ako na tom obj rampa ide sa podom, ne mozes samo rampu da uklonis, ili uklonis sve ili nista, mozes jedino da nabacis texturu nevidljivu na to ali svakako ako ne stavis nesto drugo tu udaraces  u to jer je i dalje tu samo ga ne vidis

Ne možeš možeš setati providnu teksturu koja čini objekte ne bidljivim ali onda će tu udariti ili šta god bilo ko ko pokuša proći ili promeni zgradu staviš koju concretu dole za pd ili stavi zid na tu kucicu i ubagaš ga i eto ti xd