[MATS SMUGGLING] Svercovanje materijala

Započeo index, Februar 19, 2022, 01:07:58 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

SVERCOVANJE MATERIJALA (MATS SMUGGLING) - 'SAN FIERRO RISTRICT'

~ Lokacija 'San Fierro Illegal Quarta' ~

~ Pickup za pokretanje sverca ~

~ Lokacija odabira rute ~

~ Izbornik ruta, potrebno SP poena (SP - Skill Poen) ~

~ Ovo je prva ruta 'San Fierro Ristrict' razgovor sa dilerom koji vam daje informacije sta trebate da uradite ~

~ Kada stignemo da datu lokaciju, kutije koje moramo utovariti u nas kombi ~

~ Kutije vadimo iz kombija i ostavljamo ih na stolu za otvaranje ~

~ Zatim vadimo pajser, iz inventorija pomoc komande /inv, potreban je da bi smo otvorili kutije ~

~ Kutije otvaramo tako sto se priblizimo pored iste i pritisnemo slovo 'Y' na tastaturi ~

~ Deo kada se otvaraju kutije ~

~ Utovar samih kutija ~

~ Istovar kutija ispred 'San Fierro Illegal Quarta'

~ Informacije o skill oblasti ~

~ Lista SP (skill poena) ~

btw, ne znam sto nesto sam sjebo pola slika ih nema ali nema veze bitno je da su tu ove potrebne slike hahahahaha, naime sutra cu postaviti i video u ovoj temi da vidite i drugu rutu za svercovanje materijala, i u tom videu ce biti sve detaljno objasnjeno...

Izgleda fantasticno sistem, trebao bi se probati. Fantasticno izgleda realizovano i svidja mi se ideja iza ovoga.

Nista specijalno po pitanju unikatnosti, ali OK izgleda.

Svi prave stvari poput svercovanja oruzja i "matsa", evo jedne malo bolje ideje sta bi se moglo uraditi:

Napraviti mali ilegalan side-job u kome se u nekom gun factory-u proizvode oruzja od raznih materijala (drva od drvosece, metal od rudara ili tako nesto). E sad taj posao bi imao kao 2 manja posla u sebi. Jedan covek koji pravi oruzje, drugi koji ga prevozi. Ukoliko vas policija zaustavi sa oruzjem u kombiju najebali ste. Potrebno je da oruzje prevezete na neke npr. 4 lokacije po celoj mapi odakle ce igraci posle kupovati to oruzje i svercovati ga za svoje fakcije i sl. Za gun factory odraditi neku lepu mapu ostave velike, garaze za kombije i kamione. Moze se jos svasta smisliti, ali ne smem davati bas citavu ideju za ovo, imam nesto slicno na serveru.