Gutanje metkova

Započeo V01D, Februar 01, 2022, 19:42:20 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pitanje/savjet: Problem kod gutanja metkova, ali desava se samo kada igrac koristi deagle. Pokusao sam update weapon-config, update SKY, sve klasicno, nista nisam preterano menjao. Isti include i plugin rade na grandlarc modu bez problema, pritom sam takodje proverio OnPlayerDamage callback i izbacio ga skroz ( ostavio samo return 1; )
Opširnije: Nista vise
Dodatno: Nema
Poslednja Izmena: Februar 04, 2022, 22:07:08 POSLE PODNE od 'xza

Pretpostavljam da koristis Weapon-config ako si ga vec naveo? Jer u tom slucaju gutanje metaka nikad ne bi trebalo da se desi, cak ni kada igracu laga.

Mozes li nam u tom slucaju provide sve funkcije koje koristis vezano za weapon-config ?

Citat: Slade poslato Februar 01, 2022, 22:47:49 POSLE PODNE
Pretpostavljam da koristis Weapon-config ako si ga vec naveo? Jer u tom slucaju gutanje metaka nikad ne bi trebalo da se desi, cak ni kada igracu laga.

Mozes li nam u tom slucaju provide sve funkcije koje koristis vezano za weapon-config ?

Samo OnPlayerDamage

Ko kaze da je problem u includu?
Da li si proverio anticheat...Proveri sve includove koje imas, u vecini "fix exploita" postoji funkcija da vrati onplayerdamage na 0, proveri sve sto ima veze sa id-em digla(24)...

Citat: Fr0z3n poslato Februar 02, 2022, 00:26:47 PRE PODNE
Ko kaze da je problem u includu?
Da li si proverio anticheat...Proveri sve includove koje imas, u vecini "fix exploita" postoji funkcija da vrati onplayerdamage na 0, proveri sve sto ima veze sa id-em digla(24)...

Hvala, ubacio sam novi anticheat za detekciju oruzija, sada radi sve odlicno, hvala puno :D