SA:MP AutoRun Script

Započeo Galardo, Jul 07, 2021, 18:46:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Kod napisan u C#
Nakon sto se gamemode compile-uje, server se automatski pokrece.

Mislim da je jednostavnije da pokusas da dodas u tasks da ti pokrene ili restartuje server kad compile
Sta vise mozes da napravis i watch pa da ti recompile i pokrene kad save fajl...

Citat: Deleted User poslato Jul 07, 2021, 19:14:21 POSLE PODNE
Sta vise mozes da napravis i watch pa da ti recompile i pokrene kad save fajl...

Mogao bih i to, mada mislim da su svi navikli da automatski odma compile mod.

Mozda da napravis da dok ta skripta radi, kada compile-as mod, ugasi prethodni samp-server i onda pokrene novi. I to radi sve vreme. Ili mozda to vec radi? Ako je tako, zelim ovo :D

Citat: V01D poslato Jul 07, 2021, 22:35:16 POSLE PODNE
Mozda da napravis da dok ta skripta radi, kada compile-as mod, ugasi prethodni samp-server i onda pokrene novi. I to radi sve vreme. Ili mozda to vec radi? Ako je tako, zelim ovo :D
Trenutno je jos uvijek u fazi developmenta, ali planirao sam dodati i tu opciju, samo sto sam ja zamisljao da ti rucno ugasis server, ali moze i tako kada si mi vec dao ideju za efikasniji nacin.

Citat: Galardo poslato Jul 08, 2021, 00:24:08 PRE PODNE
Trenutno je jos uvijek u fazi developmenta, ali planirao sam dodati i tu opciju, samo sto sam ja zamisljao da ti rucno ugasis server, ali moze i tako kada si mi vec dao ideju za efikasniji nacin.

Definitivno je lakse nego da sam gasis xD.

Takodje nije komplikovan proces za napraviti da se izgasi samp-server.exe ako je aktivan.

Nadam se objavi ovoga sto pre :D

Citat: V01D poslato Jul 08, 2021, 05:52:31 PRE PODNE
Definitivno je lakse nego da sam gasis xD.

Takodje nije komplikovan proces za napraviti da se izgasi samp-server.exe ako je aktivan.

Nadam se objavi ovoga sto pre :D
Bice dl vjerovatno uskoro, samo dok ja opet dobijem volje kao i svaki put.
Odradim nesto jednom u mjesecu i povucem se.