BalkaniuM Image Uploader

Započeo roman42O, Avgust 07, 2021, 15:36:04 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav svima, vecina Vas zna da smo uradili Image Uploader koji se jos razvija.

Imamo mnogo stvari da uradimo jos sto se tice Uploadera, za sad je ovako Basic ili ti Simple

Ocemo da ga uradimo tako da bi morali upload sliku neku morate biti registrovani na nas samp server, naravno login/register sistem isto na uploaderu ce biti i kad se  registrujete na uploader bice vam automatski kreiran nalog na samp serveru.

Jos oko toga ce biti sve detaljno objasniti kako funkcionise i sta ce jos sve biti dodato.

https://balkanium-rp.info/upload/
skazy42O

42O DayZ - Owner
- 42o.gg

Citat: skazy42O poslato Avgust 07, 2021, 15:36:04 POSLE PODNE
Ocemo da ga uradimo tako da bi morali upload sliku neku morate biti registrovani na nas samp server, naravno login/register sistem isto na uploaderu ce biti i kad se  registrujete na uploader bice vam automatski kreiran nalog na samp serveru
Popušiš ti svima nama masnu kurčinu

EDIT : Jojj sacu pupetera da pokrenem hahaha
Poslednja Izmena: Avgust 07, 2021, 18:11:06 POSLE PODNE od Sage

čuvaj da ti ne uploadaju gole slike i reportaju i ugase ti forum

credits: Xunder, Ino420, Muma

Citat: Pottus;3903994SetPlayerPos("dreni1998", 666.666, 666.666, 666.666, 666.666);    ///// GO IN HELL MOTHERFUCKER

https://i.imgur.com/XHLx9oj.gif
https://i.ibb.co/ZJqQKWT/NXRX.gif

Citat: ᗪ卂乂 poslato Avgust 07, 2021, 22:11:14 POSLE PODNE
čuvaj da ti ne uploadaju gole slike i reportaju i ugase ti forum

Ovo nema nikakve licence ili nesto slicno, isto ko 18+ sajtovi tako da ne mogu nista sa ovim, ali hvala u svakom slucaju, moracu da vidim jos oko toga dali mogu, ali ja mislim da ne mogu :).
skazy42O

42O DayZ - Owner
- 42o.gg

Citat: skazy42O poslato Avgust 07, 2021, 22:14:27 POSLE PODNE
Ovo nema nikakve licence ili nesto slicno, isto ko 18+ sajtovi tako da ne mogu nista sa ovim, ali hvala u svakom slucaju, moracu da vidim jos oko toga dali mogu, ali ja mislim da ne mogu :).
Ufff nemam previse volje da objasnjavam ali mogu lagano da ti skinu sajt ako budes hostovao nesto za sto te prijave. Ali to resavas sa TOS (Terms Of Service), stavljas lepo u pravila da ne sme NSFW i 18+ content. Stavis lepo takedown mail ili jos bolje napravi sistem za report linkova. Posto ako to imas, nisi ti taj koji narusava pravila, nego korisnici, i ucinio si svoje da ljudi mogu da skinu link ukoliko narusava pravila. Mada da budemo iskreni, ne vidim nuzdu za image uploaderom osim ako neces bas za svoj server(e) da koristis. Ali onda mozes lepo da stavis da slike koje se upload mogu samo za vezano za servere i community.

Inace sto se tice skripte, koristi clipboard i javascripti, tako da mozes da copy/paste direktno na web stranicu. Napravi da mozes vise slika odjenom (mada limituj max upload velicinu i broj).
I mozda je samo pitanje ukusa (a ukusima se ne raspravlja), ali svejedno preporucujem ti da redizajniras stranicu, trenutno izgleda ko html iz 2002.

Citat: Deleted User poslato Avgust 07, 2021, 22:40:13 POSLE PODNE
Ufff nemam previse volje da objasnjavam ali mogu lagano da ti skinu sajt ako budes hostovao nesto za sto te prijave. Ali to resavas sa TOS (Terms Of Service), stavljas lepo u pravila da ne sme NSFW i 18+ content. Stavis lepo takedown mail ili jos bolje napravi sistem za report linkova. Posto ako to imas, nisi ti taj koji narusava pravila, nego korisnici, i ucinio si svoje da ljudi mogu da skinu link ukoliko narusava pravila. Mada da budemo iskreni, ne vidim nuzdu za image uploaderom osim ako neces bas za svoj server(e) da koristis. Ali onda mozes lepo da stavis da slike koje se upload mogu samo za vezano za servere i community.

Inace sto se tice skripte, koristi clipboard i javascripti, tako da mozes da copy/paste direktno na web stranicu. Napravi da mozes vise slika odjenom (mada limituj max upload velicinu i broj).
I mozda je samo pitanje ukusa (a ukusima se ne raspravlja), ali svejedno preporucujem ti da redizajniras stranicu, trenutno izgleda ko html iz 2002.

Sto se tice redizajna, ako cemo iskreno ja sam ovo zavrsio za 2 dana, i sto se isto toga tice php/js/html sam kreno pre 7 dana tacno, tako da ovo je za mene toppp :)

Hvala za TOS skontacu nesto.

I kao sto sam reko Bice ovo samo za community slike, da bi postavio sliku moras biti registrovan na samp accu za sad mogu svi da uploadaju.
skazy42O

42O DayZ - Owner
- 42o.gg

Citat: skazy42O poslato Avgust 07, 2021, 22:14:27 POSLE PODNE
Kad bi hteo 18+ sajtove treba ti spoofovan vps, nije baš to tako

credits: Xunder, Ino420, Muma

Citat: Pottus;3903994SetPlayerPos("dreni1998", 666.666, 666.666, 666.666, 666.666);    ///// GO IN HELL MOTHERFUCKER

https://i.imgur.com/XHLx9oj.gif
https://i.ibb.co/ZJqQKWT/NXRX.gif

Citat: ᗪ卂乂 poslato Avgust 08, 2021, 12:51:10 POSLE PODNE
Kad bi hteo 18+ sajtove treba ti spoofovan vps, nije baš to tako

Ima se sve ne brini se, msm ni ne treba, samo kako kaze covek gore, da resim TOS i toeto i report ovo i toeto :P
skazy42O

42O DayZ - Owner
- 42o.gg