Lewinston | Register TD | By !KIKI#

Započeo #Kiki, Maj 29, 2021, 14:44:28 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Izradio: Kiki
Slike: https://imgur.com/6DTWKZK
Edit/0: 0
Opis i dodatne informacije: Eo planirao sam ga za lewinston ali mi ne odgovara bas uradicu sebi drugacije, ne koristim ovaj tkd uzimajte kome se svidja
Download link: https://pastebin.com/9Ph29wqq
Scan link: nepotrebno
Credits: Kiki - Dodajte u credits  :P
Lewinston Gaming | Owner & Developer |
  ----- @sargic_ -------

8/10 za trud, napisao sam na fb ostalo  :D
slucaj obradit sud ce druze ne budi glup

ocajni pokusaj kopije fouxa  :D
Founder of Reliant Public Gaming TeamSpeak3

| My Projects |
(UK) - Ukleta Kuca v2.1.3
(EG) - Eltano Gaming OGC v4.3
(AG) - Arena Gaming v1.0

U credits ostavis od koga si preuzeo, a ne sebe ako nisu tvoji. Btw. jadno izgleda, ali totalno...
Svi znaju da sam ja uradio ove. :D
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Citat: fovx poslato Maj 30, 2021, 22:21:23 POSLE PODNE
U credits ostavis od koga si preuzeo, a ne sebe ako nisu tvoji. Btw. jadno izgleda, ali totalno...
Legendo jesi objavio na bsamp tutorial, ja sam pratio tutorial i radio po njemu ne mozes da dodjes i da mi seres kako si ti napravio ako si vec izbacio i pomogao ljudima onda budi zahvalan sto rade po tvom principu a ne da dodjes i da jedes govna po komentarima, klincima ce se svideti i neka koriste a ti ako planiras za sebe nesto da zadrzis onda nemoj da objavljujes sta da ti kazem imas instagram javi se tamo ako imas kakvih problema
  ----- @sargic_ -------

Citat: Yans poslato Maj 29, 2021, 19:06:17 POSLE PODNE
ocajni pokusaj kopije fouxa  :D
da nije ocajan ne bi ga objavio  ;)
  ----- @sargic_ -------

Citat: #Kiki poslato Maj 31, 2021, 09:55:46 PRE PODNE
Legendo jesi objavio na bsamp tutorial, ja sam pratio tutorial i radio po njemu ne mozes da dodjes i da mi seres kako si ti napravio ako si vec izbacio i pomogao ljudima onda budi zahvalan sto rade po tvom principu a ne da dodjes i da jedes govna po komentarima, klincima ce se svideti i neka koriste a ti ako planiras za sebe nesto da zadrzis onda nemoj da objavljujes sta da ti kazem imas instagram javi se tamo ako imas kakvih problema
Buraz prekopiro si moje bukvalno, to je bio tutorijal kako otprilike da uradis nesto lijepo, a ne da prekopiras! Btw. fale creditsi. :D
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

6/10 za neki trud....   :(
Poslednja Izmena: Maj 31, 2021, 17:28:35 POSLE PODNE od Kanac
SAJKBHDSAGBHDVGASVGDFASVGD

Citat: fovx poslato Maj 31, 2021, 12:11:12 POSLE PODNE
Buraz prekopiro si moje bukvalno, to je bio tutorijal kako otprilike da uradis nesto lijepo, a ne da prekopiras! Btw. fale creditsi. :D
Dzaba, ne mozes to objasnit ljudima  :D
Founder of Reliant Public Gaming TeamSpeak3

| My Projects |
(UK) - Ukleta Kuca v2.1.3
(EG) - Eltano Gaming OGC v4.3
(AG) - Arena Gaming v1.0

Citat: fovx poslato Maj 31, 2021, 12:11:12 POSLE PODNE
Mislis da ces uspeti da mu objasnis? nema od ta posla nista Baki sve im se mora nacrtati  ???
SAJKBHDSAGBHDVGASVGDFASVGD

Citat: fovx poslato Maj 30, 2021, 22:21:23 POSLE PODNE
znaci prozivas sebe? ovamo kazes da su jadni a ovamo da si ih ti napravio, :D
https://discord.io/westmont
Westmont Roleplay — A continuation of the San Andreas singleplayer storymode.
SA-MP 0.3.DL gamemode with custom models.

Citat: Simi Pawno poslato Jun 01, 2021, 01:34:39 PRE PODNE
znaci prozivas sebe? ovamo kazes da su jadni a ovamo da si ih ti napravio, :D
Glup si ko tocak. Procitaj mamlaze sta sam napiso. Jadno izgleda kako ih je uradio, znaci jadna kopija mojih. Sledeci put prije nego sto izvalis nesto, procitaj dva puta sta neko napiso. :)
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD

Sto su mi najjaci ovi sto misle da sam nedokazni klinac, deco @sargic_ na instagramu pa tamo pricajte gluposti radio sam jer mi se svideo njegov rad po njegovom principu i to je to sto nije ostavio kodove ako je rekao da je njegov rad, jednostavno prvo kaze moj rad posle kaze sranje. fovx nauci da ne lazes samog sebe ;) uzivajte mi momci uzmite i koristite TDove
  ----- @sargic_ -------