Anticheat

Započeo Alexaa, April 24, 2021, 21:57:12 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Imam problem , sa citercicima , koriste komande secamuslimana i kolji....
Dio skripte:
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log):
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem):
ako neko ima ideju kako da resim , ima neki anticit za to , ne pisite nex ac , jer ne pali na to
Poslednja Izmena: April 25, 2021, 19:30:24 POSLE PODNE od M Ө M Σ N Z I

Ocigledno da ne znas namjestit nex-ac.Nex-ac je najbolji nacin i rijesenje za citere trenutno (koliko toliko).

Imas jos jedan anticheat ali iskreno nisam ni koristio - https://github.com/RogueDrifter/Anti_cheat_pack

Github: Momenzi
Pikaboot: Website

Citat: M Ө M Σ N Z I poslato April 24, 2021, 22:31:01 POSLE PODNE
Ocigledno da ne znas namjestit nex-ac.Nex-ac je najbolji nacin i rijesenje za citere trenutno (koliko toliko).

Imas jos jedan anticheat ali iskreno nisam ni koristio - https://github.com/RogueDrifter/Anti_cheat_pack

Kako brate kad mi udje lik na srw ide /secamuslimana i pobije pola servera

Weapon-config bi to mogao spriječiti (možda)

Citat: 'xza poslato April 24, 2021, 22:47:00 POSLE PODNE
Weapon-config bi to mogao spriječiti (možda)

Da li mozda mozes da mi kazes pomognes kako to mogu da sredim?

Citat: Qubz poslato April 24, 2021, 22:45:28 POSLE PODNE
Kako brate kad mi udje lik na srw ide /secamuslimana i pobije pola servera
Da se dopunim posto si poceo pisati i ta bi rasprava otisla u nedogled.Posto si rekao da ti je LIVE server jednostavno lockaj server uradi update sto se tice anticheat-a ako imas s tim da testiras testaj i tjt.

Muma (xza) je predlozio fin prijedlog, taj cleo daje suspect playeru weapon id 4(noz).Ti preko weapon-configa mozes namjestit da npr. igrac ne moze ubiti nikog sa nozem ili jednostavno tom igracu sto je skinut hp da mu vrati health, ne znam budi kreativan

Nex-ac i lagano fixano.
slucaj obradit sud ce druze ne budi glup

Koristi ovo dok skontas koji ces anti cheat

CMD:secamuslimana(playerid, params[])
{
   new string[156];
   format(string, sizeof(string), ""AC_BOJA"[AC]: "BIJELA"Igrac %s(ID:%d) je unijeo zabranjenu komandu '/secamuslimana'!", GetName(playerid), playerid);
   SpecPoruka(-1, string);
   format(string, sizeof(string), "~r~AC: ~w~%s(%d) je upisao /SECAMUSLIMANA", GetName(playerid), playerid);
   AltChat_Poruka(string);
      return 1;
}

Samo promjeni boju i to kako je tebi admin itd
Znam da nije fix ali neka ti bude privremeno jbg
- Osnivač, vlasnik, skripter i maper Yugo Roleplay servera.
- Stari Skill Arena igrač (Zivojin_Ciwot, Kike_Mujic, Durex, Ciwot)

SA:MP je sada, samo lijepa uspomena.

Citat: Ciwot poslato April 25, 2021, 00:33:45 PRE PODNE
Koristi ovo dok skontas koji ces anti cheat

CMD:secamuslimana(playerid, params[])
{
   new string[156];
   format(string, sizeof(string), ""AC_BOJA"[AC]: "BIJELA"Igrac %s(ID:%d) je unijeo zabranjenu komandu '/secamuslimana'!", GetName(playerid), playerid);
   SpecPoruka(-1, string);
   format(string, sizeof(string), "~r~AC: ~w~%s(%d) je upisao /SECAMUSLIMANA", GetName(playerid), playerid);
   AltChat_Poruka(string);
      return 1;
}

Samo promjeni boju i to kako je tebi admin itd
Znam da nije fix ali neka ti bude privremeno jbg
Nesto najgluplje sto je neko mogao da napise... Idiotima nikad kraja

Citat: PazzOnee poslato April 25, 2021, 04:32:03 PRE PODNE
Nesto najgluplje sto je neko mogao da napise... Idiotima nikad kraja
Ma ti si kralju glup, ja sam mu to ostavio da ima ako mu treba dok ne nadje ac, ti ako imas nizak iq ne moras drugima dokazivati da ga imas
- Osnivač, vlasnik, skripter i maper Yugo Roleplay servera.
- Stari Skill Arena igrač (Zivojin_Ciwot, Kike_Mujic, Durex, Ciwot)

SA:MP je sada, samo lijepa uspomena.

Citat: Ciwot poslato April 25, 2021, 19:20:55 POSLE PODNE
Ma ti si kralju glup, ja sam mu to ostavio da ima ako mu treba dok ne nadje ac, ti ako imas nizak iq ne moras drugima dokazivati da ga imas
Kao prvo nemoj nikog da vrijedjas kao drugo in-game komande nemaju nikakvu povezanost sa cleo komandama.Ocigledno da ti nemas dovoljno znanja oko samp i uopsteno oko pawn jezika.

- Mislim da si dobio dovoljno prijedloga sta mozes uraditi.Lock

Citat: Ciwot poslato April 25, 2021, 19:20:55 POSLE PODNE
Sine, to ni ne radi, zato i kazem da je nesto najgluplje sto je neko mogao da napise, to sto ti nemas blage veze vec samo lupetas, kao i vecina ovde to je druga stvar. Ne pravi se pametan i tjt