TEXTDRAW player ili global td

Započeo MaTTaTa, Septembar 15, 2020, 13:19:13 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Poštovanje,

radim u TEXDRAWU i stalno imam dvojbe kad ide PLAYER, a kada GLOBAL:

Koliko ja mislim da PLAYER ide kada se odnosi samo na igrača znači posebno nešto , a global kada je svima isto.
Možda griješim i zato bih trebao nekoga da mi to objasni kako ide jer znam da je limit PLAYER tdova 256, a global 2048.

Ako može da mi kroz neki banalni primjer objasni kao npr. REGISTER SISTEM.

Hvala,

MaTTaTa.

https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=584785

Zanimljiva diskusija na linku , sve objasnjeno  8)
Citat: Galardo poslato Januar 01, 1970, 01:00:00 PRE PODNE
Ako mislis da radis mod od 0 i da uzimas tudje radove i samo krhnuti u mod i ocekivati da radi?
Ako mislis da ne mrdnes kurcem i da pravis "mod" od "0" sa tudjim radovima,molim te,pomozi nama i sebi,radi nesto drugo.
Tebi ovaj forum dodje kao "Ispuni mi zelju" pa da ti za svaki jebeni error/warning neko pomaze i da se jebe oko tebe,a kada ti nesto zatrazi ti mu neces biti u stanju poslati jer ne znas o cemu taj isti prica iako je to nesto osnovno sto bi trebao da znas. Hvala i dovidjenja

Citat: naithanwav poslato Septembar 15, 2020, 13:23:50 POSLE PODNE
https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=584785

Zanimljiva diskusija na linku , sve objasnjeno  8)

Hvala jos samo da znam engl bilo bi ekstra ali budem preveo da vidim sta kazu ?❤️

xVIP3Rx

Ako nekome prikazujete nesto u izvlacenju teksta,
a nesto isto u istom izvlacenju teksta (na primjer, status igraca),
tada morate koristiti izvlacenje teksta po igracu,
ako niz u izvlacenju teksta svima prikazuje isto, onda koristite globalnu .
Poslednja Izmena: Septembar 15, 2020, 13:51:28 POSLE PODNE od naithanwav
Ako mislis da radis mod od 0 i da uzimas tudje radove i samo krhnuti u mod i ocekivati da radi?
Ako mislis da ne mrdnes kurcem i da pravis "mod" od "0" sa tudjim radovima,molim te,pomozi nama i sebi,radi nesto drugo.
Tebi ovaj forum dodje kao "Ispuni mi zelju" pa da ti za svaki jebeni error/warning neko pomaze i da se jebe oko tebe,a kada ti nesto zatrazi ti mu neces biti u stanju poslati jer ne znas o cemu taj isti prica iako je to nesto osnovno sto bi trebao da znas. Hvala i dovidjenja

Mislim iskreno , pretezno se player tdovi koriste za register , login , tutorial i deo ingame tdova tipa za banku , zlato , platu i jos po neke detalje :)

Citat: Ƭ H Σ Ʋ 1 ∏ ∏ Ψ _ poslato Septembar 15, 2020, 17:52:33 POSLE PODNE
Mislim iskreno , pretezno se player tdovi koriste za register , login , tutorial i deo ingame tdova tipa za banku , zlato , platu i jos po neke detalje :)
To nije bas neko objasnjenje koji bi mu pomoglo,player textdrawovi kao sto i samo ime kaze se koriste samo za textdrawove koji ce se prikazivati samo posebno igracu(kao sto si ti rekao,ali ne mozes reci koriste se za register bla bla bla,to mu nece biti od neke velike pomoci jer i dalje nece znati cemu sluze) ,dok ce global textdrawovi biti kod svih isti. ( npr vrijeme,kod svih ce biti isto...).

Citat: Galardo poslato Septembar 15, 2020, 18:02:51 POSLE PODNE
To nije bas neko objasnjenje koji bi mu pomoglo,player textdrawovi kao sto i samo ime kaze se koriste samo za textdrawove koji ce se prikazivati samo posebno igracu(kao sto si ti rekao,ali ne mozes reci koriste se za register bla bla bla,to mu nece biti od neke velike pomoci jer i dalje nece znati cemu sluze) ,dok ce global textdrawovi biti kod svih isti. ( npr vrijeme,kod svih ce biti isto...).
Ko da i ja znam cemu sluze , ali boli me tuki , bitno je da radi :D

Jeste na koksu il horsu ?

Citat: naithanwav poslato Septembar 15, 2020, 18:05:32 POSLE PODNE
Jeste na koksu il horsu ?
Ma kakvi to , samo holesterol , nema nista lepse nego kad se najedes cvaraka slanine pa krene srce da ti preskace tuc tuc tuc tuc tuc :D