Pomoc

Započeo Simkeeee, Septembar 16, 2020, 13:00:08 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): hteo sam da dodam komandu makeadmin neki lik mi odradio valjda vedran i izlazi mi ovi errori ako moze pomoc
Deo skripte: https://pastebin.pl/view/0c521ccb eto i paste bin
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log):
Pawno Code:[Izaberi]
[pawn]D:\Games\Mod for Samp\Radim mod od nule tako svi kazu\dsada\AW od 0 by Camora\gamemodes\Another.pwn(89) : error 017: undefined symbol "PI"
D:\Games\Mod for Samp\Radim mod od nule tako svi kazu\dsada\AW od 0 by Camora\gamemodes\Another.pwn(89) : error 009: invalid array size (negative, zero or out of bounds)
D:\Games\Mod for Samp\Radim mod od nule tako svi kazu\dsada\AW od 0 by Camora\gamemodes\Another.pwn(549) : error 017: undefined symbol "PI"
D:\Games\Mod for Samp\Radim mod od nule tako svi kazu\dsada\AW od 0 by Camora\gamemodes\Another.pwn(775) : warning 202: number of arguments does not match definition
D:\Games\Mod for Samp\Radim mod od nule tako svi kazu\dsada\AW od 0 by Camora\gamemodes\Another.pwn(775) : warning 215: expression has no effect
D:\Games\Mod for Samp\Radim mod od nule tako svi kazu\dsada\AW od 0 by Camora\gamemodes\Another.pwn(775) : warning 215: expression has no effect
D:\Games\Mod for Samp\Radim mod od nule tako svi kazu\dsada\AW od 0 by Camora\gamemodes\Another.pwn(775) : error 001: expected token: ";", but found ")"
D:\Games\Mod for Samp\Radim mod od nule tako svi kazu\dsada\AW od 0 by Camora\gamemodes\Another.pwn(775) : error 029: invalid expression, assumed zero
D:\Games\Mod for Samp\Radim mod od nule tako svi kazu\dsada\AW od 0 by Camora\gamemodes\Another.pwn(1411) : error 029: invalid expression, assumed zero
D:\Games\Mod for Samp\Radim mod od nule tako svi kazu\dsada\AW od 0 by Camora\gamemodes\Another.pwn(1411 -- 1412) : warning 215: expression has no effect
D:\Games\Mod for Samp\Radim mod od nule tako svi kazu\dsada\AW od 0 by Camora\gamemodes\Another.pwn(1412) : error 001: expected token: ";", but found "return"
D:\Games\Mod for Samp\Radim mod od nule tako svi kazu\dsada\AW od 0 by Camora\gamemodes\Another.pwn(1414) : warning 225: unreachable code
D:\Games\Mod for Samp\Radim mod od nule tako svi kazu\dsada\AW od 0 by Camora\gamemodes\Another.pwn(1415) : warning 209: function "loadAdmin" should return a value
Pawn compiler 3.2.3664           Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

7 Errors.
[/pawn]

Naziv teme nije dobar...

Posalji mod...
Citat: Galardo poslato Januar 01, 1970, 01:00:00 PRE PODNE
Ako mislis da radis mod od 0 i da uzimas tudje radove i samo krhnuti u mod i ocekivati da radi?
Ako mislis da ne mrdnes kurcem i da pravis "mod" od "0" sa tudjim radovima,molim te,pomozi nama i sebi,radi nesto drugo.
Tebi ovaj forum dodje kao "Ispuni mi zelju" pa da ti za svaki jebeni error/warning neko pomaze i da se jebe oko tebe,a kada ti nesto zatrazi ti mu neces biti u stanju poslati jer ne znas o cemu taj isti prica iako je to nesto osnovno sto bi trebao da znas. Hvala i dovidjenja

Ajd ti malo na neko prevaspitavanje , sve ti nezahvalno... Nisi jedini na spisku...
Ako mislis da radis mod od 0 i da uzimas tudje radove i samo krhnuti u mod i ocekivati da radi?
Ako mislis da ne mrdnes kurcem i da pravis "mod" od "0" sa tudjim radovima,molim te,pomozi nama i sebi,radi nesto drugo.
Tebi ovaj forum dodje kao "Ispuni mi zelju" pa da ti za svaki jebeni error/warning neko pomaze i da se jebe oko tebe,a kada ti nesto zatrazi ti mu neces biti u stanju poslati jer ne znas o cemu taj isti prica iako je to nesto osnovno sto bi trebao da znas. Hvala i dovidjenja

sry burazeru izvini nisam znao izvini stvarno

https://easyupload.io/usbtnp

Izbacio sam ti komandu za makeadmin , problem je ocito u njoj... Napisi novu , ili uzni kompletan sys sa neta... Sobzirom da pises sam kod , nemam vremena da gledam sta si gde , kako i slicno , nisam skripter.

Napisi novu komandu ili komplet Sys  8)