invalid expression, assumed zero

Započeo Agent 47, Septembar 13, 2020, 18:46:44 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Pravim megafon system kada je igrac pandur i kada je u kolima kada pritisne Y da mu se otvori dijalog ali izbacuje mi error na liniji gde sam stavio proveru da li je igrac pandur
Deo skripte:
else if(dialogid == dialog_MEGAFON)
	{
		if(!response) return 1;
		switch(listitem)
		{
			case 0:
			{
		        if(PlayerInfo[playerid][xClan] == 1 || PlayerInfo[playerid][xLider] == 1 || PlayerInfo[playerid][xClan] == 5 || PlayerInfo[playerid][xLider] == 5))
				{
				    new string[256];
				    format(string, sizeof(string), "[POLICE] ZAUSTAVITE VOZILO SA STRANE RADI RUTINSKE KONTROLE!", ImeIgraca(playerid));
            		PorukaRadius(30.0, playerid, globalstring, SVETLOPLAVA );
				    PDZvuk1(playerid);
				}
			}
			case 1:
			{
				if(PlayerInfo[playerid][xClan] == 1 || PlayerInfo[playerid][xLider] == 1 || PlayerInfo[playerid][xClan] == 5 || PlayerInfo[playerid][xLider] == 5))
				{
				    new string[256];
				    format(string, sizeof(string), "[POLICE] ZAUSTAVITE VOZILO I PODIGNITE RUKE U VIS!", ImeIgraca(playerid));
				    PDZvuk2(playerid);
				}
			}
			case 2:
			{
				{
				    new string[256];
				    format(string, sizeof(string), "[POLICE] BACITE ORUZIJE I PODIGNITE RUKE U VIS!", ImeIgraca(playerid));
				    PDZvuk3(playerid);
				}
			}
    	}
	}

Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): //
Es ist nicht alles Gold, was glänzt

Ajd ti objasni lepo sve polako , nista skontao nisam...
Citat: Galardo poslato Januar 01, 1970, 01:00:00 PRE PODNE
Ako mislis da radis mod od 0 i da uzimas tudje radove i samo krhnuti u mod i ocekivati da radi?
Ako mislis da ne mrdnes kurcem i da pravis "mod" od "0" sa tudjim radovima,molim te,pomozi nama i sebi,radi nesto drugo.
Tebi ovaj forum dodje kao "Ispuni mi zelju" pa da ti za svaki jebeni error/warning neko pomaze i da se jebe oko tebe,a kada ti nesto zatrazi ti mu neces biti u stanju poslati jer ne znas o cemu taj isti prica iako je to nesto osnovno sto bi trebao da znas. Hvala i dovidjenja

Citat: naithanwav poslato Septembar 13, 2020, 19:01:27 POSLE PODNE
Ajd ti objasni lepo sve polako , nista skontao nisam...

Covece dodao sam kad je igrac pandur i kad pritisne Y da se otvori dijalog i kad izabere ponudjene stavke da se pusti zvuk i da izadje test. Eror mi izbacuje na iliniji gde je provera da li je igrac pandur ili ne
invalid expression, assumed zero izbacuje

Citat: Terza Lazarevic poslato Septembar 13, 2020, 19:21:08 POSLE PODNE
u svaki if si stavio visak zatvorenu zagradu

Mahinalno sam, hvala brate radi :D