Vatromet - max create

Započeo Maserati', Septembar 12, 2020, 17:24:51 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Radi se o vatromet 'sistemu',  stalno izbacuje errormsg da je već kreirano max objekata istog(tj limit vatrometa).
Deo skripte: https://hastebin.com/isabaxonuf.cpp
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log):
Poslednja Izmena: Septembar 12, 2020, 17:28:37 POSLE PODNE od Maserati'

daddyDOT

*

Balkan SA:MP designer

na vrhu skripte ispod includeova dodaj
#define MAX_VATROMET 200

Citat: daddyDOT poslato Septembar 12, 2020, 17:32:35 POSLE PODNE
na vrhu skripte ispod includeova dodaj
#define MAX_VATROMET 200

Ima vec definisano

Citat: Maserati' poslato Septembar 12, 2020, 19:26:05 POSLE PODNE
Ima vec definisano

Pa promeni brojku , stavi vise jer vrv ti je to malo...
Citat: Galardo poslato Januar 01, 1970, 01:00:00 PRE PODNE
Ako mislis da radis mod od 0 i da uzimas tudje radove i samo krhnuti u mod i ocekivati da radi?
Ako mislis da ne mrdnes kurcem i da pravis "mod" od "0" sa tudjim radovima,molim te,pomozi nama i sebi,radi nesto drugo.
Tebi ovaj forum dodje kao "Ispuni mi zelju" pa da ti za svaki jebeni error/warning neko pomaze i da se jebe oko tebe,a kada ti nesto zatrazi ti mu neces biti u stanju poslati jer ne znas o cemu taj isti prica iako je to nesto osnovno sto bi trebao da znas. Hvala i dovidjenja

Cek , tebi radi sve samo ti izbacuje da je max limit predjen ili sta ?
Ako mislis da radis mod od 0 i da uzimas tudje radove i samo krhnuti u mod i ocekivati da radi?
Ako mislis da ne mrdnes kurcem i da pravis "mod" od "0" sa tudjim radovima,molim te,pomozi nama i sebi,radi nesto drugo.
Tebi ovaj forum dodje kao "Ispuni mi zelju" pa da ti za svaki jebeni error/warning neko pomaze i da se jebe oko tebe,a kada ti nesto zatrazi ti mu neces biti u stanju poslati jer ne znas o cemu taj isti prica iako je to nesto osnovno sto bi trebao da znas. Hvala i dovidjenja

Citat: naithanwav poslato Septembar 12, 2020, 22:51:10 POSLE PODNE
Cek , tebi radi sve samo ti izbacuje da je max limit predjen ili sta ?
Pazi druže uradjen je stock koji poziva ovaj public (tj 'EndCreate') tačnije u tom stocku se nalazi timer,animacija i provjera za ent itdd..
SetTimerEx("EndCreate", ANIM_TIME, false, "ii", playerid, vatra);

Odradio sam printf i uvek zastane na dijelu petlje 'max_vatromet' tkd ne moze se uopšte kreirat.
Znači ing mi izbacuje samo errormsg ty ovaj
SendErrorMessage(playerid, "Limit vatrometa na serveru je dostignut. Ne mozes kreirati vatromet.");

Iz nekog razloga ne vidim tvoj kod uopce , kad otvorim hastebin...

Koristi ovo : https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=190470&highlight=firework