Amazing Arena - Logo

Započeo psihoaktiw, Septembar 09, 2020, 23:08:34 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Evo jedan logo , inace pocetnik sam u photoshopu a i prvi put radim logo na ovaj fazon nije nesto al eto pisite sta dodati itd. <3

credits:@daddyDOT 

logo: https://imgbbb.com/image/Y9ea5p

Za početnika dobro, pokušaj praviti osrednje logotipe, ovaj je previše veliki, pokušaj doći do shapea da imaš što manje slobodnog mjesta, ako ga bude popuni ga nečim što se uklapa.
Koristi i neke GFX packove ;)

Citat: daddyDOT poslato Septembar 09, 2020, 23:11:14 POSLE PODNE
Za početnika dobro, pokušaj praviti osrednje logotipe, ovaj je previše veliki, pokušaj doći do shapea da imaš što manje slobodnog mjesta, ako ga bude popuni ga nečim što se uklapa.
Koristi i neke GFX packove ;)
hvala , ocu <3

Pokusaj da radis u Corelu ili Illustratoru.
Ovaj trokut nije simetrican ni priblizno i to odma upada u oci, takodjer oblik logotipa se tesko gdje moze uklopiti. Boje su ok. Mozda odradim primjer logotipa s ovim nazivom pa ti okacim tu.

Citat: Ray_Gonzalez poslato Septembar 10, 2020, 09:28:52 PRE PODNE
Pokusaj da radis u Corelu ili Illustratoru.
Ovaj trokut nije simetrican ni priblizno i to odma upada u oci, takodjer oblik logotipa se tesko gdje moze uklopiti. Boje su ok. Mozda odradim primjer logotipa s ovim nazivom pa ti okacim tu.
okej , ty <3

Evo skica nabrzaka, jedan od nacina kako bi ja redizajnirao logo koji si ti radio. Ima tu gresaka ali to je samo grubo predstavljena ideja.

Citat: Ray_Gonzalez poslato Septembar 10, 2020, 11:42:16 PRE PODNE

Evo skica nabrzaka, jedan od nacina kako bi ja redizajnirao logo koji si ti radio. Ima tu gresaka ali to je samo grubo predstavljena ideja.
lepo izgleda

moze to mnogo bolje, samo vjezbaj..

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Citat: Archy poslato Septembar 10, 2020, 14:19:18 POSLE PODNE
Fino za početnika
Hvala <3
Citat: Fqris poslato Septembar 10, 2020, 14:22:36 POSLE PODNE
moze to mnogo bolje, samo vjezbaj..
Hocu hvala , nisam ni znao da napravim oblik dok mi nije pomogao dady xd  ;)