[PRODAJA]City of Angels RolePlay GameMode - najnovija verzija

Započeo Zander Operator, Avgust 28, 2020, 18:40:54 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

L3o

*

Citat: CoA|Logan poslato Avgust 30, 2020, 12:15:33 POSLE PODNE
S tvojim kodom sigurno ne vrijedi 2000€, točnije niti eura, pošto je 10/10 tvojih sistema izazivalo padove servera, te je tvoj kod izbačen već prije par mjeseci. Tko imalo zna o vođenju servera, marketingu i developanju, zna da je ovaj gamemode vrijedan ovog novca, a ovakvi odgovori kao što je tvoj i od kolege Matta upravo pokazuju da ipak vrijedi puno više nego što vi to mislite. Lijep pozdrav ;D
Joj daj ne seri logane, oboje znamo šta se bilo dešavalo. I oboje znamo šta i koliko sam ja radio na tom modu dok ni ti ni onaj drugi kurcem niste znali mrdnuti mjesecima a bitno da ste znali prisrat na nešto. Ako netko već planira na kupovinu ovog moda, dat ću mu ga za sitniš jer svaki drugi mod danas na sampu ima bolju skriptu.
retired

Citat: L3o poslato Avgust 30, 2020, 16:24:25 POSLE PODNE
Joj daj ne seri logane, oboje znamo šta se bilo dešavalo. I oboje znamo šta i koliko sam ja radio na tom modu dok ni ti ni onaj drugi kurcem niste znali mrdnuti mjesecima a bitno da ste znali prisrat na nešto. Ako netko već planira na kupovinu ovog moda, dat ću mu ga za sitniš jer svaki drugi mod danas na sampu ima bolju skriptu.
Ti napravi štogod ti želiš, i znam da bi si prije žile izrezao nego priznao da nisi bio dobar developer, bar na City of Angelsu, i nemoj radit ruglo iz sebe jer desetine ljudi mogu potvrditi tvoju ingerentnost i sposobnost developanja na toj zajednici. Napravio si Fire System(i to DVA PUTA), gašenjem požara si ugasio i server. Napravio si i Biznis Workers system, odrađenom turom si ovjerio i server. Ultimativno, to je na moju sramotu jer sam te prvo doveo, dao ti povjerenja, i onda te i ostavio da radiš što je dovelo do takvih gafova.

Što se tiče da ćeš ga dat za sitniš: ako ti je netko spreman platiti 2,3,5,10,20 eura za gamemode na kojem treba barem 2-3 mjeseca proučavanja da bi ga skužili jer je u totalnom rasulu, nezaštićen od SQL injectiona, vulnerabilan na cheatere, sklon svakodnevnim padovima iz više izvora, samo izvoliš, a udostoji se imati pristojnu komunikaciju na ovom forumu da te nebi čika moderator klepio. Ako u Njemačkoj u kojoj živiš se znaš držat reda i pristojne komunikacije, onda si daj truda i zadrži tu kurtoaznost i ovdje. Znam da ti ne odgovara što se mod prodaje, što ti je i samom palo na pamet nekolicinu puta te što smo maknuli sav tvoj kod, ali nisi ni prvi ni zadnji koji se tako osjeća u ovoj temi  :)

@SlavicBeast de resi ih , nmg tag moderatora  8)

NAJTAN IN HOUSE ! - PROFI TROLLER , PROFI MIRODJIJA !
JEDAN JEDINI PRODRAMER !
PRODRAMER JE PROFI LICE KOJE PRAVI DRAME KAKO BI SE ZABAVILO JER MU JE DOSADNO NAMERNO PRAVI GRESKE I JEBE MU SE STA DRUGI MISLE JER CEKA DA MU BAN ISTEKNE NA DRUGOM PROFILU !

Eh,

Mislim da kao bivši developer koji je na zajednici od 2013 zaslužujem nešto i napisat pa da započnemo.

Tema 1 (vlasništvo skripte):

Skriptu smo svi zajedno radili znači ovako, ja (Runner), ti (Logan), Woo, L3o, Khawaja, Hodža, B-Matt, shady, cofi, kiddo. Skriptu je napravio B-Matt i bilo je još tu ekipe kad se radila modularna, uglavnom B-Matt je koristio neke dijelove skripte iz stare GF GMR skripte tadašnje CoA skripte koja je bila dosta updateana i radnja je bila u Fort Carsonu. B-Matt iako su mu svi tuvili u glavu da ne treba radit novu skriptu i govorili da "zašto je bacio sav trud i rad u smeće" je nastavio rad na istoj te je završio i još dan danas se sjećam otvorenja servera bilo je 120 igrača. Uglavnom mislim da B-Matt ima pravo govorit što će se desiti sa skriptom i kako i šta, jer iskreno kad bi bilo kome od nas (prijašnjem dev teamu) rekli da urade novu skriptu od 0 ama baš nitko se ne bi usudio napravit taj podhvat i to je živa istina i šta je najgore čovjek nije primio ni kune za sav svoj rad i trud. Kao što je i sam rekao skriptu je predao City of Angeles RP serveru i nitko drugi ne bi trebao prodavati istu skriptu bez vlasnikove dozvole.

Tema 2 (Isplaćivanje developera):

Kada je warned preuzeo server uvelo se "plaćanje developera" za njihov rad i trud eh sad fora je u tom što ja osobno mislim, a možda će se i ostali složit s menon da kad nešto platiš automatski se taj tvoj trud odbija tj ti si odradio što je trebalo i plaćen si za to i gotovo. Da ja i Khawaja smo se trudili i radili sve i svašta i ne nismo se žalili ni na novac ni ništa jer iskreno i prije toga sam developao na istom serveru a nisam primio ni kune jer je meni skriptanje fora pogotovo dok je bila korona u điru da ubijen vrime.

Evo ajd da bude fer napište svi kolko ste sve ukupno para dobili od COA servera na račun vašeg developinga, spašavanja ma bilo čega neka svak napiše svoje.

Evo ja sam dobio 40e i to je to. Skoro 5 mjeseci rada.

Tema 3 (Koliko je tko napravio):

Rad na skripti nije bitan, bitan je trud i volja popravljat i konstantno updateat server sa novim unikatnim stvarima, učiniti server zanimljivijim nego tjedan dana prije (ja i Khawaja smo radili svako tj. dana update). Vi se tu hvalite a ja sam ovo napravio a ja sam ovo mislim da svako iz creditsa koji stoji na vrhu main koda je zaslužio taj credits zato što je pomogao zajednici na neki način. Sad se vi prepirete tko je više bugova napravio tko je ovo tko je ono a čemu to sve?

Tema 4 (Prodaja moda):

Mislim da prodaja ovog moda Logane nije u redu, nemoj me krivo shvatiti al evo ja osoba koja je objavila istu skriptu prije par godina stvarno mislim da prodaja nečeg što nije tvoje nije ok i kao što je Matt rekao iako mrzim to ponavljat al jebiga tako je.. Prava na ovu skriptu ima City Of Angels roleplay zajednica nemaš je ni ti ni leo ni woo ni ja ni čofi, kiddo ma niko niti će je ikad imat makar smo mi pišali krv da bi pravili stvari mučili se bili na raspolaganju 24/7 jer to ti je uvijek tako, ti ispadneš kreten jer trošiš svoje vrijeme na zajednicu koja će zauvijek biti nezahvalna tvojim trudom i radom evo ti iz dev boarda što sam ssao davnih dana:

Poslednja Izmena: Avgust 30, 2020, 17:44:37 POSLE PODNE od TheRealRunner

Ovo se pretvorio u takav shitpost da mi se iskreno više ni ne ulazi i da mi je neugodno jer sam pokušao spasiti jedan legendaran gamemode, ali moram priznati da je Runner u pravu. Nisam smio to stavljat na prodaju, zajednica je postala teško toksično govno i jedina moja mana u ovoj priči je što sam to probao spasit i "passat" dalje, releaseat mi ne pada na pamet jer bi sjebao puno više truda i rada od svog, a na ovaj način sam mislio barem isplatiti dio ljudi koji su za ovo sve zaslužni, pa čak i Matta koji me ne može smisliti u živome kipu, kojem sam se javio da mu ide trećina prodajne vrijednosti, kao i Woou i meni. Pare nisu uopće glavna poanta prodaje nego simbolika novca, jer ako netko ima lupam 2000,1500,1000 eura za platiti ovaj gamemode, onda bi i imao novaca za kvalitetan marketing(google adovi, plaćanje youtubera i sponzoriranih objava) na ozbiljnim stranicama, a ne da se to radi kao što se radilo dosad, gdje se očekuje da će igrači pasti iz vedra neba. Tako da lockam ovu temu, povlačim ovo iz prodaje, čisto iz respekta prema ljudima kao što su Runner i ostali koji su dali dušu i srce u ovo, pa makar to značilo da zajednica vrlo brzo propadne i gamemode zajedno sa njome. Ovo je moj zadnji post koji ću ikad staviti korelirano sa SA-MPom, žao mi je što puno ljudi na to gleda kao neki potez iz motiva novaca. Od jutra me Woo zove da ga ljudi maltretiraju što se dešava, kako to da je dao odobrenje, i meni je tlaka već cijeli dan svađati se sa personama kao što su Matt, koji je doduše puno napravio, ali je čovjek kakav je, i Leo. Neda mi se. Nije toga vrijedno. Nekad treba pustiti da izgori, makar sam se nadao da će se nešto novo izroditi iz toga, moji snovi ovim postom i temom umiru, jer vidim da nema nikakvog smisla naplatiti tu tugu i jad koju je nekolicina ljudi ispustila da bi se nešto izgradilo iz toga. Pustiti da krepa od starosti, kao što je to evolucija namjenila i bok. Ljudi, igrači, članovi i CoA i Balkan SA-MP-a, živjeli, zbogom i niš zamjeriti!