DSN - Danas sam naučio/la

Započeo King of the Jungle, Avgust 17, 2020, 00:49:09 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

//
Poslednja Izmena: Avgust 17, 2020, 01:00:32 PRE PODNE od Švabо
Citat: XunderNebitno koliko god bio dobar i sa tobom Makenzi, Vedranom, Ziletom, Lanijem i ko se vec sve tu proziva moram se sloziti sa Krampom.
Umjesto toga sto se prozivate, ovaj forum bi mogao biti mnogo ljepse mjesto za pocetnike kada bi vi iskusniji usli u normalnu raspravu - podijelite svoj kod i napisite zasto je bolji od koda koji je neko drugi podijelio.

Pa... Hajde da probamo?

Brate što si toliko napadan ajde reci zar ti nije lakše da mi kažeš u PP imam predlog možda je dobar i onda ga ja pregledam i razmotrim dobar li je

Citat: Švabо poslato Avgust 17, 2020, 00:55:35 PRE PODNE
Brate što si toliko napadan ajde reci zar ti nije lakše da mi kažeš u PP imam predlog možda je dobar i onda ga ja pregledam i razmotrim dobar li je
E jebiga, lakše mi ovako, šta te košta da lockaš/izbrišeše :D
Citat: XunderNebitno koliko god bio dobar i sa tobom Makenzi, Vedranom, Ziletom, Lanijem i ko se vec sve tu proziva moram se sloziti sa Krampom.
Umjesto toga sto se prozivate, ovaj forum bi mogao biti mnogo ljepse mjesto za pocetnike kada bi vi iskusniji usli u normalnu raspravu - podijelite svoj kod i napisite zasto je bolji od koda koji je neko drugi podijelio.

Pa... Hajde da probamo?

Citat: King of the Jungle poslato Avgust 17, 2020, 00:58:05 PRE PODNE
E jebiga, lakše mi ovako, šta te košta da lockaš/izbrišeše :D
pa ne stvarno brate ja mislim da je totalno nepotrebno i da bi sekcija bila neaktivna sledeći put se javi kad budeš imao neki predlog