Podaci sa servera na web stranici

Započeo Prcko97, Avgust 08, 2020, 23:54:14 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Nigde nisam napisao da je lose, ali proseravanje o tome i forsiranje toga na filterskripti koju je covek izbacio kako bi samo pokazao nacin kako se radi nije potrebno.
PawnPlus jeste dobar, ali i sam znas njegovu brzinu i perfomanse i sta tacno radi. Taskovi i threadovi su mala maca sta pp moze sve da radi, ali o tome niko ne prica. Ponekad treba preispitati prioritete i potrebe, a ne gurati nesto cemu nije mesto tu.
Those parts of the system that you can hit with a hammer (not advised) are called hardware; those program instructions that you can only curse at are called software

Citat: XACK poslato Avgust 09, 2020, 18:18:35 POSLE PODNE
Nigde nisam napisao da je lose, ali proseravanje o tome i forsiranje toga na filterskripti koju je covek izbacio kako bi samo pokazao nacin kako se radi nije potrebno.
PawnPlus jeste dobar, ali i sam znas njegovu brzinu i perfomanse i sta tacno radi. Taskovi i threadovi su mala maca sta pp moze sve da radi, ali o tome niko ne prica. Ponekad treba preispitati prioritete i potrebe, a ne gurati nesto cemu nije mesto tu.

Ma znam brate, dobro je da se ti nisi nadrkao, svaka cast na tome. Jeste, da, ali ono nikad ne znas sto su napisali. Ni ja ne volim pola ovog foruma se svodi na DOBAR GM BRAVO AH, jednostavno tako ne treba, vise cenim kad se neko prosere o necemu iako ne valja, bar je diskusija dobra. Hvala ti što nisi primitivan i skontao kao uvredu
- open.mp regional coordinator -

Citat: Alhemičar v2 poslato Avgust 09, 2020, 01:19:52 PRE PODNE
Nene, ne pričam o tome, ja koristim totalno drugačije nešto ali evo za tvoj pimer
Konkretno ovde
mysql_tquery(sql, "SELECT * FROM `test`", "UcitajRekord");

Pod recimo da je OnGameModeInit ja bih uvek isao sa mysql_query jer mysql_query ZAMRZNE GLAVNI THREAD sto i jeste poenta kod UCITAVANJA!!!

O__o
Citat: CheezItFollow your heart and own style.
Citat: PottusThat is perfectly fine, I'm just pointing out where you made mistakes what does hearing "good job" get you? Absolutely nothing. You need to hear the problems otherwise you'll keep making the same mistakes :)

Citat: XACK poslato Avgust 09, 2020, 02:05:06 PRE PODNE
Lepo sto si se vratio, ako stvarno nisi radio 3 godine ipak ti je ostalo odlicno znanje.
Ima ovde malo ovih koji "sve rade drugacije  :D" neki pawnplusovi, taskovi, threadovi, picke materine, al jbg.

Slazem se da mysql_query treba koristiti kod vecih ucitavanja u OnGameModeInit, ali ovde ipak updatuje podatke tokom runtime-a tako da je tquery odlican izbor.
Da, sigurno ću da koristim ono što vi koristite pa da na 250 igrača mi server ima 40 tickova umesto 120 jer sve gomilate na isti thread kao da imate autizam

Veliki pozdrav za omera i zaru ;)

EDIT: Sada sam pročitao i ostalo proseravanje...

Ja PP koristim samo za dinamične containere jer za sve ostalo koristim YSI jer je PP mnogo sporiji od njega a razlika nije velika osim što containeri dinamično alociraju memoriju i uopšte ne moraš da imaš neku varijablu kreiranu pre nego što ti treba... :)
Poslednja Izmena: Avgust 11, 2020, 14:39:10 POSLE PODNE od Alhemičar v2