Sad unable to execute

Započeo Markovicc, Jul 30, 2020, 21:35:18 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Kada idem da compile bilo koji mode pise mi ovako, mod nema ni jednu gresku radilo mi je pre i sada nece nzm sto ?
Deo skripte: //
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log):
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): lhttps://imgur.com/a/ixlGrnp
Vecinu vaznih stvaru u svetu postigli u ljudi koji nisu odustajali kada se cinilo da uposte nema nade.

ako koristis Windows 7 pawno pokreni kao administrator , i stavi pawno i pawncc u kompabilnoscu sa Windows 98.

Citat: Triša poslato Jul 30, 2020, 22:52:13 POSLE PODNE
ako koristis Windows 7 pawno pokreni kao administrator , i stavi pawno i pawncc u kompabilnoscu sa Windows 98.
Koristim windows 10 jbg
Vecinu vaznih stvaru u svetu postigli u ljudi koji nisu odustajali kada se cinilo da uposte nema nade.

Citat: Triša poslato Jul 31, 2020, 13:27:28 POSLE PODNE
SKini ovaj KLIK i trebalo bi sve da radi onda :D
Skinem to i nece da mi otvori ?

Citat: Markovicc poslato Jul 31, 2020, 16:10:25 POSLE PODNE
Skinem to i nece da mi otvori ?
Nakon sto skines fajl sa ovog linka samo compile-uj mod i trebalo bi da ti radi :3

Citat: Triša poslato Jul 31, 2020, 16:37:37 POSLE PODNE
Nakon sto skines fajl sa ovog linka samo compile-uj mod i trebalo bi da ti radi :3
Nismo se razumeli ja kada skinem taj fajl nmg da udjem da ga instaliram nzm sto

NEKO ?

Bracurdo i meni se ovo desavalo ako imas win 10 ugasi skroz anti virus sve ugasi znaci sve disable sto moze i tjt
ako opet nece samo zameni pawno i tjt eto resenja.. Uzivaj ako sam ti pomogao :D
Lewinston Gaming | Owner & Developer |
  ----- @sargic_ -------