RITMI [Design Concept]

Započeo Galardo, Jul 24, 2020, 01:14:01 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Boju lijevog menija bih promijenio u bijelu ili svijetlo sivu zbog preglednosti kao i tekst logoa lijevo, sve u svemu veri najs ;)

Citat: daddy. poslato Jul 24, 2020, 01:37:13 PRE PODNE
Boju lijevog menija bih promijenio u bijelu ili svijetlo sivu zbog preglednosti kao i tekst logoa lijevo, sve u svemu veri najs ;)
Foola,uradit cu remake sutra  :-*

Poslednja Izmena: Jul 24, 2020, 02:32:30 PRE PODNE od Galardo

Prvi je nekako malo bolji po meni svaka čast

Citat: Svabо poslato Jul 24, 2020, 02:30:03 PRE PODNE
Prvi je nekako malo bolji po meni svaka čast
Hvala,meni je isto na prvu prvobitni dizajn bio dobar,ali nekako mi je mrtav,tako da sam ga malo ozivio sa bojama.

Evo link za full sliku,posto sam radio jos neke izmjene https://ibb.co/BZwFcxC

N.D

*

Super je, ali kao i na prošlim radovima ne znam zašto stavljaš takav tekst. Ja bih stavio jednobojan a ne taj gradient, meni nekako ružno izgleda.
Takođe, gledajući prvu sliku ja ne znam šta mi je selektovano sa lijeve strane dok se malo bolje ne zagledam. Trebalo bi biti jasno i koncizno.

Ostalo je sve odlično :)
CitatElectric Power is everywhere present in unlimited quantities and can drive the world's machinery without the need of coal, oil, gas, or any other of the common fuels!

Citat: LoOdaK poslato Jul 24, 2020, 20:44:19 POSLE PODNE
Super je, ali kao i na prošlim radovima ne znam zašto stavljaš takav tekst. Ja bih stavio jednobojan a ne taj gradient, meni nekako ružno izgleda.
Takođe, gledajući prvu sliku ja ne znam šta mi je selektovano sa lijeve strane dok se malo bolje ne zagledam. Trebalo bi biti jasno i koncizno.

Ostalo je sve odlično :)
Na prvu mi se svidi takav izgled,tako da se i vise ne vracam na to iako bi trebao sve pregledati,ali vjerujem da ce klijenti u buducnosti nadam se ukazati na to da ne zele,hvala  :)

Levo se ne vidi tekst najbolje, ali je lepo

grmi
klizim po mahali skrolam instagram