Pomagajte

Započeo saviic, Jul 06, 2020, 11:54:13 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Nije error/warning nego oko pawna
Deo skripte: [ pawn ]  PAWN [ /pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ] ####### [ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): Pomoc kako ovo fixati ne razumem se ja ocu da compilujem i ono mi izbaci ovo           https://prnt.sc/tcmuh8       na svakom 3,4modu mi ovo radi pomozite pls

Probaj da obrises taj fajl MSVCR120.dll , imao sam slican problem pa probaj eto  :)
Facebook : Morelli Samper

Naj vjv zato sto imas 5 milijuna modova i u tih 5 milijuna modova imas jos 5 milijuna IDEs(pawno), izbrisi ih sve i koristi jedan, kad ti trebaju nove includes, samo ih zamijeni. Problem solved.
Citat: CheezItFollow your heart and own style.
Citat: PottusThat is perfectly fine, I'm just pointing out where you made mistakes what does hearing "good job" get you? Absolutely nothing. You need to hear the problems otherwise you'll keep making the same mistakes :)

Citat: .morelli poslato Jul 06, 2020, 12:56:59 POSLE PODNE
Probaj da obrises taj fajl MSVCR120.dll , imao sam slican problem pa probaj eto  :)
Bruda nema taj kurac u fajlove  ???
Citat: Shadow. poslato Jul 06, 2020, 13:49:46 POSLE PODNE
Naj vjv zato sto imas 5 milijuna modova i u tih 5 milijuna modova imas jos 5 milijuna IDEs(pawno), izbrisi ih sve i koristi jedan, kad ti trebaju nove includes, samo ih zamijeni. Problem solved.
E imam bas toliko aj sad cu pokusat javljam u pp ako radi da ne radi dp
Poslednja Izmena: Jul 06, 2020, 15:35:20 POSLE PODNE od V A S K E

ako imas MSVCR120.dll negde u folderu moda izbrisi ga i skini novi sa neta( MSVCR120.dll ) i samo ga ubaci u folder moda i pawno
ako nemas skini sa neta ( MSVCR120.dll ) i ubaci ga u folder moda i pawno

Citat: Luka_Scripting poslato Jul 06, 2020, 15:37:36 POSLE PODNE
ako imas MSVCR120.dll negde u folderu moda izbrisi ga i skini novi sa neta( MSVCR120.dll ) i samo ga ubaci u folder moda i pawno
ako nemas skini sa neta ( MSVCR120.dll ) i ubaci ga u folder moda i pawno
Bruda ovo ? https://prnt.sc/tcrno7

ako koristis jedan pawno za vise modova pokusaj da udjes u pawno preko tog moda koji zelis da koristis na primer u ovom slucaju sa slike i direktno sa tog foldera od pawno uradi na modu compile (F6) i tad pokusaj, ako ti nece pokusaj da update taj file koji ti izlazi!

Skineš taj fajl što te jebe sa neta, proveriš jel ti pc 64bitni ,ili 32 bitni ,skineš onda odeš program files, system64 ili system32 sve zavisi koji ti je pc bitni ,i ubaciš taj fajl i tjt  FIXED.