Kamera ispod puta

Započeo Dragi, Decembar 15, 2019, 18:08:34 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Obrisao sam put i dodao isti taj sa istim koordinatama. Promenio texturu na oba objekta, i kada vozilo ide po putu, mogu lagano da kameru spustim i gledam ispod puta. Zna li neko u cemu je greska?
Poslednja Izmena: Januar 01, 2020, 20:52:40 POSLE PODNE od BitchLasagna
»Sve što je na Zemlji, prolazno je...«

Dosta rasprave, desavalo se i meni to isto, ukoliko je default objekat pokusaj ga pozicionirati na iste koordinate, ukoliko nije, nema pomoci,razlog tome je taj sto kamera hvata pa hvata, nazalost tu nema nikakvog fiksa.

@Somikaa  pripazi malo na svoj vokabular, a i nacin ophodjenja prema ostalim clanovima foruma.
Pasting code from the Internet into production code is like chewing gum found in the street.

Also known as:Marshall Bleach Newton

Mislim da ti je do brisanja default objekata tj njihovih colisiona, brz obzira sta si stavio isti takav objekt koji ima colision, nezeli ga server ocitati i kamera ti pada ispod toga objekta.

Nemislim u doslovnom smislu da nema objekt colision vec nema za kameru samo.
My mapping gallery: Youtube channel!
My facebook page: Facebook
My discord tag: InYourDreams#8590

For business inquiries you can contact me via Facebook page ( Prefered ) or via discord.

Citat: |Gagi| poslato Decembar 15, 2019, 18:08:34 POSLE PODNE
Obrisao sam put i dodao isti taj sa istim koordinatama. Promenio texturu na oba objekta, i kada vozilo ide po putu, mogu lagano da kameru spustim i gledam ispod puta. Zna li neko u cemu je greska?

nema greske sto si spustio kameru jel u editoru ili ovk u ig? zavisi mozda da dodas podlogu ispod puta