Problem

Započeo Vis, Jun 13, 2020, 02:25:10 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vis

*

Jos jedan raspali problem oko kompjutera

Znaci bukvalno bukvalno nisam ni u jednoj igrici ili u necemu sto bi preoteretilo , samo google mi otvoren a jebeno mi zauzima memorije 3.4GB

Vis

*

Citat: new scripter:dando_Script poslato Jun 13, 2020, 02:26:13 PRE PODNE
tebra novi sistem puno je to, za win10 je otpimalno 1.5gb
Dizao , opet isto i win 7 jos malo vece

Posalji sliku Processes,jel ovako moze da bude bilo sta npr ako imas integrisanu graficku ocito graficka krade ram.
Imas opciju dole open resource monitor, on ti pokaze sta ti tacno uzima memoriju.
- Znate ono kada ljudi na instagramu stavljaju neke mudre poruke u biografiji?
E pa ja cu isto. -

"Kad zatvorim oci, ne vidim nista."

Citat: M®az™ poslato Jun 17, 2020, 23:31:20 POSLE PODNE
Posalji sliku Processes,jel ovako moze da bude bilo sta npr ako imas integrisanu graficku ocito graficka krade ram.
Imas opciju dole open resource monitor, on ti pokaze sta ti tacno uzima memoriju.
Sta pricas druze? graficka krade ram ???

Iskljuci google chrome pa vidi hoce li se ista promjenit jer chrome zna da jede dosta rama (i meni uzima 2.4gb konstantno)

Chrome je poznat po tome da jede ram memoriju...

Korisnik pita Chrome : Koliko rama ?

Chrome : Moze !

Ne jede ti nista osim chroma toliko , nema sanse , no ti se razumes u PC top , ako se dobro secam ? Kako si rekao ono , "Glup si ti za ovo" , no ipak znam vise nego ti  8)

Pogledas procese koji su pokrenuti , vidis sta ti vuce , imas i Resource Monitor , pa isprati  8)
====================
Respect List : Galardo | daddy. | LoOdaK | .foux |
====================

@Driver...  upravu si za ovaj google chrome jede mnogo ne znam zbog cega al ajd dobro :D nek mu bude :D ne moze on pojesti koliko ja imam :D

Citat: zlaja95 poslato Jun 18, 2020, 01:11:41 PRE PODNE
@Driver...  upravu si za ovaj google chrome jede mnogo ne znam zbog cega al ajd dobro :D nek mu bude :D ne moze on pojesti koliko ja imam :D

Bukv cu staviti 2x 8gb samo zbog chrome  :D 8)
====================
====================

Citat: Driver... poslato Jun 18, 2020, 01:16:32 PRE PODNE
Bukv cu staviti 2x 8gb samo zbog chrome  :D 8)

Al ne druze ne razumem zasto to toliko jede koji mu je vrag ?

====================
====================

Pa uđi u details I vidi dal imas proces koji bas jede rama, Chrome jede mnogo ali sa samo chrome da gubis skoro 4 gb rama je teško

pa kralju nakupi se svasta hahaha... megabajt po megabajt 3.4 gigabajt :D

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Citat: Slade poslato Jun 18, 2020, 01:57:09 PRE PODNE
Pa uđi u details I vidi dal imas proces koji bas jede rama, Chrome jede mnogo ali sa samo chrome da gubis skoro 4 gb rama je teško

Pogledaj moj SS pre nego sto ista kazes... Ne lupaj molim te gluposti da Chrome ne moze pojest toliko rama , kada moze , zavisi koliko stranica imas otvorenih...
====================
====================

credits: Xunder, Ino420, Muma

Citat: Pottus;3903994SetPlayerPos("dreni1998", 666.666, 666.666, 666.666, 666.666);    ///// GO IN HELL MOTHERFUCKER

https://i.imgur.com/XHLx9oj.gif
https://i.ibb.co/ZJqQKWT/NXRX.gif

sam win 10 po sebi vuce rama drugo google.. nemam ti sta vise rec predji na win7 4gb ti je malo za win10