Bug sa tazerom

Započeo BoneeeZ, Jun 01, 2020, 21:53:59 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Imam mod izvorni SA UP i kad tazujes igraca koji ima wl nista se ne desava
Dio skripte: [ pawn ]public OnPlayerTakeDamage(playerid, issuerid, Float: amount, weaponid)
{
   if(IgracPolicajac(issuerid))
   {
      if(GetPlayerWeapon(issuerid) == 23)
      {
         new string[512];
         if(PlayerInfo[playerid][pTrazeniLevel] == 0) return SCM(issuerid,-1,""PLAVA"[GRESKA] "SIVA"Igrac nema Wanted Level!");
         if(IgracPolicajac(playerid)) return SCM(issuerid,-1,""PLAVA"INFO | "SIVA"Ne mozes tazovati PD!");
         if(PlayerInfo[issuerid][pRank] == 0) return SCM(issuerid,-1,""PLAVA"INFO | "SIVA"Suspendovan si!");
         if(AdminDuty[playerid] == 1) return SCM(issuerid,-1,""PLAVA"INFO | "SIVA"Taj igrac je Admin na duznosti!");
         format(string, sizeof(string), "%s puca tazerom na %s-a i pogadja ga.", GetName(issuerid) ,GetName(playerid));
            e_RadiusMSG(30.0, playerid, HEX_PROX, string);
         TogglePlayerControllable(playerid, 0); IgracTazovan[playerid] = 1;
         TazerTimer[playerid] = SetTimerEx("TazovanTajmer", 15000, true, "i", playerid);
         OnePlayAnim(playerid, "CRACK", "crckdeth2", 4.0, 1, 0, 0, 0, 0);
      }
   }
   return 1;
}[ /pawn ]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ]ne[ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): nemam slike.

Dali dobijes ikakav vid informacije kada tazujes, neki SCM ili nesto ?

Citat: musoviich poslato Jun 02, 2020, 13:12:39 POSLE PODNE
Dali dobijes ikakav vid informacije kada tazujes, neki SCM ili nesto ?
Nista mozes pucat kolko oces ne izbaci ni SCM ni nista

Citat: BoneeeZ poslato Jun 02, 2020, 13:15:07 POSLE PODNE
Nista mozes pucat kolko oces ne izbaci ni SCM ni nista

probaj ovako, poslje
if IgracPolicajac(issuerid)

napravi else SCM koji ti kaze da nisi policajac, mislim da ti je do tog define-a problem.

nije do toga .... znam tacno do cega je .. kada igrac(PD) uzme tazer , mora da ima definisan tazer , ne mozes samo da mu setas oruzje ID 23 ..
GiveWeaponToPlayer( playerid, 23, 7 );
ImaTazer[ playerid ] = true;

Citat: Trysha poslato Jun 02, 2020, 17:47:16 POSLE PODNE
nije do toga .... znam tacno do cega je .. kada igrac(PD) uzme tazer , mora da ima definisan tazer , ne mozes samo da mu setas oruzje ID 23 ..
GiveWeaponToPlayer( playerid, 23, 7 );
ImaTazer[ playerid ] = true;

pokusacu sad pa cu ti javit