MySql - Log - All Types

Započeo xLanmi, Maj 18, 2020, 16:27:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

MySql Log - All Types

Šta je MySql Log?
Najprostije objasnjeno : Logovanje funkcija koje se izavrsavaju pri izvrsenju query-a.

Koji su tipovi MySql Log-a sastoji?
Sastoji se iz 4 tipa:
MySql Log - LOG_ERROR - MySql R39 || ERROR - MySql R41 -
[pawn]mysql_log(ERROR); // Zapisivanje gresaka pri izvrsenju query-a [/pawn]

MySql Log - LOG_WARNING - MySql R39 || WARNING - MySql R41 -
[pawn]mysql_log(WARNING); // Zapisivanje sitnih gresaka - problema oko naprimer kolona koje fale -- PREVENTIVA koristiti gore iznad ERROR zbog logovanje svih gresaka [/pawn]

MySql Log - LOG_DEBUG - MySql R39 || DEBUG - MySql R41 -
[pawn]mysql_log(DEBUG ); // DEBUG-ovanje mysql izvrsenih querya[/pawn]

MySql Log - INFO nema za MySql R39 || INFO- MySql R41 -
[pawn]mysql_log(INFO); // Informacije svih izvrsenih query-a[/pawn]
MySql Log - LOG_ALL - MySql R39 || ALL - MySql R41 -
[pawn]mysql_log(ALL); // Zapisivanje svih 4 tipa u logu - pozeljno je koristiti najvise na linuxu da bi znali da li imate problem pri konekciji , tabelama itd...[/pawn]

MySql Log - ERROR - Pozeljno je koristiti na kucnom serveru, video sam razna pitanja zasto MySql-u treba na kucnom toliko dugo da ucita sve iz baze - jednostavno : Promenite iz ALL u ERROR da vam loguje greske ako ste sigurni za vasu bazu ako niste ostavite ALL
Znacajno ce vam Logovanje ERRORA ubrzati kucni server pri ucitavanju svega ako imate dosta tabela i dosta podataka u bazi .
Nadam se da sam vam pomogao :)

One And Only
Old Member
Since AVGUST 2013. :)
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2020

CitatPromenite iz ALL u ERROR da vam loguje greske ako ste sigurni za vasu bazu ako niste ostavite ALL

Jesi svestan sta si upravo rekao?
PO KOJOJ LOGICI ALL NE DETEKTUJE ERRORE DEBILU DEBILNI, JEL SI SA MARSA PAO PA NE RAZUMES NASU ZEMALJSKU LOGIKU NKNTM?

EDIT: mysql_log(WARNING | ERROR);

Ostalo je bespotrebno u 99.9% slucajeva, postoji samp-logger za ostatak, hvala na paznji

E ajd procitaj jos jednom...
PREBACI SE IZ ALL U ERROR DA BI SE KUCNI SERVER BRZE UCITAO...

MySql Log - ERROR - Pozeljno je koristiti na kucnom serveru, video sam razna pitanja zasto MySql-u treba na kucnom toliko dugo da ucita sve iz baze - jednostavno : Promenite iz ALL u ERROR da vam loguje greske ako ste sigurni za vasu bazu ako niste ostavite ALL 
Znacajno ce vam Logovanje ERRORA ubrzati kucni server pri ucitavanju svega ako imate dosta tabela i dosta podataka u bazi .
Nadam se da sam vam pomogao 

One And Only
Old Member
Since AVGUST 2013. :)
GAME OVER - SCRIPTING
SINCE 2009 - 2020

Učinilo mi se da je pisalo

Prebacite iz ALL u ERROR da vam loguje errore tj u smislu prebacite da vam loguje jer u ALL ne loguje, sjebah se jbgii