Register TDOVI

Započeo Zoki Pawno, Maj 22, 2020, 20:45:35 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning):Pojavi se td i sve i ne moze da se kilkne a sve sam lepo podesio
Dio skripte: UP
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [ code ]vaš odgovor[ /code ]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): Ako treba postavicu

Citat: Galardo poslato Maj 22, 2020, 20:46:04 POSLE PODNE
pa nisi lijepo podesio...
ima sve
SelectTextDraw
   if( playertextid == RegisterTD[playerid][19] )
   { // ovo
        new regstring[512], regname[64]; GetPlayerName(playerid,regname,sizeof(regname));
      format(regstring,sizeof(regstring),""BELA"________________________________________________\n\n"PPLAVA"Dobrodosao na nas server Notoriety\n\nTvoj nickname: "CRVENA"%s\n"BELA"\nUpisite vasu zeljenu lozinku kako bi se registrilali\n\nLozinka: "CRVENA"Mininilano je znakova 6/Maximalno 26 znakova\n\n"BELA"________________________________________________",regname);
      ShowPlayerDialog(playerid,1,DIALOG_STYLE_PASSWORD,""BELA"Registracija",regstring,"Registracija","Izlaz");
   }

JEsu tvoji TD-ovi ili sa net-a?

Lagano, udjes u TD editor, otvoris SVOJ TD i svaki TD koji oces da se klikne, kliknes OVO https://prnt.sc/sm09ta posle toga izbacis Stare TD-ove, i ubacis ove nove i tjt...

Citat: Teodor poslato Maj 22, 2020, 22:37:42 POSLE PODNE
Lagano, udjes u TD editor, otvoris SVOJ TD i svaki TD koji oces da se klikne, kliknes OVO https://prnt.sc/sm09ta posle toga izbacis Stare TD-ove, i ubacis ove nove i tjt...
brt on ima vec da se klikne dodali smo mi to u skripti

Zasto je*eno 512 string
AKO ZNAS ZA BOGA I ZA GLAVU ZIVU NE BRANI MI DOKTORE RAKIJU I PIVU

Primjer kako kreiras clickable td? Jesi stavio Selectable true?

Citat: // lestra poslato Maj 22, 2020, 23:04:25 POSLE PODNE
Zasto je*eno 512 string
Nema veze za ovom temom...

Standard problem kod Atholne moda, moras da uradis TextDrawTextSize

CitatStandard problem kod Atholne moda, moras da uradis TextDrawTextSize

Nema veze sa ATHLONE modom niti vidim mogucnost da NEKO JE*ENO USPE da napravi tako nseto da nije po defaultu tako :D

Uvek mora TextSize da se podesi za selectable-ove, bez obzira na izvornu skriptu.. :)