VPN

Započeo SanelPandzic, Maj 07, 2020, 17:18:37 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozz, da li ko ima link od VPN na kojem ima lokacija Hrvatska, tj. Ako ima krekovani.

ja msm da cak i ne'postoji

TIIIIIRRRRRRUUUUUU RIIIIIIIIIIIIIIIII RUUUUUUUUUUUUU

Postoji, ali vidim ovde mogucu zloupotrebu ::)
Vecina antiVPN sistema funkcionise tako sto sve IP adrese koje nisu sa nasih prostora, registruje kao VPN. Reci nam sta si planirao da radis nevaljalce :D

Citat: Darkic poslato Maj 07, 2020, 17:31:27 POSLE PODNE
Postoji, ali vidim ovde mogucu zloupotrebu ::)
Vecina antiVPN sistema funkcionise tako sto sve IP adrese koje nisu sa nasih prostora, registruje kao VPN. Reci nam sta si planirao da radis nevaljalce :D
@Darkic  Pa necu nista ba hahha nego imam seriju da gledam preko nove tv stranice,nisam odgledao 1. epizodu,nije mi bila dobra slika na tv-u pa ja imam jedan vpn ali ima 500mb memorije kada se istrosi ne moze se koristit vise i ja sam ukljucio i bio poceo gledati, ali eto istrosilo se haha pa zato pitam Bgm, ne mislim da pravim lazne profile itd,jer vec sam jednom to radio i zamal nisam zavrsio u policiji radi toga,tako da ne pada mi napamet to raditi,ali tada naravno nisam koristio vpn jer sam bio s drugom. Pa eto treba mi za gledanje Bgm, serija je Kud puklo da puklo, na internet stranicama nema od 1 epizode pa zato gledam preko nova tv