Error u skripti

Započeo fortzz, April 11, 2020, 15:50:05 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): : error 013: no entry point (no public functions)
Dio skripte: Mape (zadnja linija , ukupno ih ima 16431 , a na 16432 prikazuje error)
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): ///
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): Naveo sam gore , evo slika https://imgur.com/a/aU0pnBi
slucaj obradit sud ce druze ne budi glup

??? ::) :D :D :D
To brate moj uopste nije bitno za skriptu i za mape, sve ce ti lepo raditi i skripta i mape i sa tim... Gledaj da nemas neke errore u maps kad kompajlujes skriptu, to je vec bitno...  :-\
Founder of
Digression Community

Brate moj , ja uđem na server , nema ni jedna mapa , piše u .pwn fajlu gdje su mape , tu piše da ima mapa mehaničara , opštine i sve lijepo a ig nema ništa od toga.

Jesi li ti to compile .pwn gde su mape?? To ne smeš da compile već samo sačuvaš, a compile glavnu skriptu gde si include mape i radiće sve ok
Poslednja Izmena: April 11, 2020, 16:39:37 POSLE PODNE od |Gagi|

Pokušaću , ako ne bude radilo , javiću ti se u pp.

Citat: |Gagi| poslato April 11, 2020, 16:38:24 POSLE PODNE
Jesi li ti to compile .pwn gde su mape?? To ne smeš da compile već samo sačuvaš, a compile glavnu skriptu gde si include mape i radiće sve ok
Sto ne bi smeo to da kompajla?  :P
Founder of
Digression Community

Citat: ʙᴜsᴛᴇʀ ᴄᴏɴɴᴇʟʟʏ poslato April 11, 2020, 16:52:48 POSLE PODNE
Sto ne bi smeo to da kompajla?  :P
Mozda zato jer su tu samo mape, nema niti jedne funkcije i ostalih gluposti... amx mu uopste ne treba, dovoljno je da glavna skripta povuce mape iz pwn i tjt.. ne pravi se pametan