CMD ne radi kako treba!

Započeo ʙᴜsᴛᴇʀ ᴄᴏɴɴᴇʟʟʏ, April 14, 2020, 16:56:47 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem (error/warning): Ne radi CMD kada upisem broj koji zelim editovati... Kada ukucam broj iz scriptfilesa opet mi stoji taj dialog nista se ne desava.
Dio skripte:
CMD:uredipljacku(playerid,params[])
{
    if(!IsPlayerAdmin(playerid)) return SendClientMessage(playerid,-1,""SPLAVA"[#Sikora] "SIVA"Samo Vlasnik!");
	ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_PLJACKA, 1, ""BIJELA"Uredjivanje", ""BIJELA"Unesite ID pljacke koju zelite urediti", "Dalje", "Odustani");
    return 1;
}

if(dialogid == DIALOG_PLJACKA)
	{
		new idp;
	    if(!response) return 1;
	    if(sscanf(inputtext,"i",idp)) return ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_PLJACKA, 1, ""BIJELA"Uredjivanje", ""BIJELA"Unesite ID pljacke koju zelite urediti", "Dalje", "Odustani");
	    new oFile[50];
		format(oFile, sizeof(oFile), PLJ_FILE, idp);
    	if(!fexist(oFile))return ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_PLJACKA, 1, ""BIJELA"Pljacka ne postoji", ""BIJELA"Unesite ID pljacke koju zelite urediti", "Dalje", "Odustani");
		PljId[playerid] = idp;
		SendClientMessage(playerid,SCRVENA,"Kordinate se spremaju cim kliknete na jedno od ponudjenog!");
		ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_UREDJIVANJEPLJ, DIALOG_STYLE_LIST, "Uredjivanje pljacke", "Kreiraj vrata\nLokacija kupovine bombe\nLokacija pljacke\nLokacija zatvorenih vrata\nLokacija otvorenih vrata\nObrisi vrata\nTimeri", "Potvrdi", "Izadji");
	}
	return 1;
}

Debug iz server_log (ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): //
Slika/video ingame problema (obavezno ako je ingame problem): //
Founder of
Digression Community

Kako mislis 1
{
    if(!IsPlayerAdmin(playerid)) return SendClientMessage(playerid,-1,""SPLAVA"[#Sikora] "SIVA"Samo Vlasnik!");
   ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_PLJACKA, >OVO->1<, ""BIJELA"Uredjivanje", ""BIJELA"Unesite ID pljacke koju zelite urediti", "Dalje", "Odustani");
    return 1;
}
AKO ZNAS ZA BOGA I ZA GLAVU ZIVU NE BRANI MI DOKTORE RAKIJU I PIVU

Citat: .lestra poslato April 14, 2020, 17:23:12 POSLE PODNE
Kako mislis 1
{
   ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_PLJACKA, >OVO->1<, ""BIJELA"Uredjivanje", ""BIJELA"Unesite ID pljacke koju zelite urediti", "Dalje", "Odustani");
    return 1;
}
Kad stavim -1 dialog skroz ubaga, slova su kao za sifru, nema teksta i nece nista.
Founder of
Digression Community

Citat: ʙᴜsᴛᴇʀ ᴄᴏɴɴᴇʟʟʏ poslato April 14, 2020, 17:35:09 POSLE PODNE
Kad stavim -1 dialog skroz ubaga, slova su kao za sifru, nema teksta i nece nista.
Pogledaj malo ovo
https://wiki.sa-mp.com/wiki/Dialog_Styles

ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_PLJACKA, DIALOG_STYLE_INPUT, ""BIJELA"Uredjivanje", ""BIJELA"Unesite ID pljacke koju zelite urediti", "Dalje", "Odustani");

To sam sad hteo da napisem , probao sam i nesto ovako ali nece.
{
	//ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_PLJACKA, 1, ""BIJELA"Uredjivanje", ""BIJELA"Unesite ID pljacke koju zelite urediti", "Dalje", "Odustani");
	ShowPlayerDialog( playerid, DIALOG_PLJACKA, DIALOG_STYLE_INPUT, D_NASLOV, ""BIJELA"Uredjivanje", ""BIJELA"Unesite ID pljacke koju zelite urediti", D_ODABERI, D_ODUSTANI );
    return true;
}
Founder of
Digression Community

Citat: ʙᴜsᴛᴇʀ ᴄᴏɴɴᴇʟʟʏ poslato April 14, 2020, 17:54:12 POSLE PODNE
To sam sad hteo da napisem , probao sam i nesto ovako ali nece.
{
	//ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_PLJACKA, 1, ""BIJELA"Uredjivanje", ""BIJELA"Unesite ID pljacke koju zelite urediti", "Dalje", "Odustani");
	ShowPlayerDialog( playerid, DIALOG_PLJACKA, DIALOG_STYLE_INPUT, D_NASLOV, ""BIJELA"Uredjivanje", ""BIJELA"Unesite ID pljacke koju zelite urediti", D_ODABERI, D_ODUSTANI );
    return true;
}

Sta ti znaci D_NASLOV majke ti

Citat: .lestra poslato April 14, 2020, 18:01:29 POSLE PODNE

To je definisano na pocetku, kao gore u naslovu dialoga pise ime servera. To kad izbrisem sve se izmesa, potvrdi je u naslovu, na sredini jedino ima otkazi. To je definisano gore, da ga promenim u tekst opet bi bilo isto, a i ovako ne radi. Verovatno je negde problem u DIALOG_PLJACKA, ovo smo pokusali na sve moguce nacine.
Founder of
Digression Community