Pomoc

Započeo Skripter Propali, April 01, 2020, 10:20:43 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Problem(error/warning): C:\Users\Administrator\Desktop\MOD OD 0\MOD\gamemodes\mod od 0.pwn(272) : error 035: argument type mismatch (argument 2)

Dio skripte: SendClientMessage(playerid, CRVENA, "[SERVER]: {00CED1}Ne mozete voziti admin vozila ako niste admin!");

Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): //

slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): http://prnt.sc/rqo72z

SendClientMessage(playerid, ""CRVENA"[SERVER]: {00CED1}Ne mozete voziti admin vozila ako niste admin!");
Vidis te gore iznad boje kako idu malo pogledaj ostali kod pa onda postavljaj zahtijev za pomoc...
AKO ZNAS ZA BOGA I ZA GLAVU ZIVU NE BRANI MI DOKTORE RAKIJU I PIVU

Citat: Lestra_Dev poslato April 01, 2020, 10:23:24 PRE PODNE
SendClientMessage(playerid, ""CRVENA"[SERVER]: {00CED1}Ne mozete voziti admin vozila ako niste admin!");
Vidis te gore iznad boje kako idu malo pogledaj ostali kod pa onda postavljaj zahtijev za pomoc...
opet isti error

Citat: Skripter Propali poslato April 01, 2020, 10:25:48 PRE PODNE
opet isti error
SendClientMessage(playerid, -1, ""CRVENA"[SERVER]: {00CED1}Ne mozete voziti admin vozila ako niste admin!");
AKO ZNAS ZA BOGA I ZA GLAVU ZIVU NE BRANI MI DOKTORE RAKIJU I PIVU

Citat: Lestra_Dev poslato April 01, 2020, 10:36:42 PRE PODNE
SendClientMessage(playerid, -1, ""CRVENA"[SERVER]: {00CED1}Ne mozete voziti admin vozila ako niste admin!");
TO KRALJU BOG TE BLAGOSLOVIO POMOGAO SI MI