Oko renta

Započeo Danilo Samp, Mart 20, 2020, 22:22:43 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Ovako, ja sam ovaj rent dynamic rent pickup sys(https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=128967.0) pokusavao 100 puta ubaciti, pocetnik sam u skriptanju ako mi neko plz moze odraditi to na anydesk uvek mi je neki error,ne zelim sad da diram nista da ne bi posle znao da vratim.
Dio skripte: ceo system
Pawno Code: //
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): ///
Kod: ///

Pa to ti je filterskripta batoo , uzmes prekopiras taj kod u notepad file sacuvas ga pod nekim imenom ubacis u folder filterscripts i u server cfg dodas u filterscripts kako si nazvao sacuvas i voziii breee :)

uradio sam to sve sto si rekao i udjem ig ukucam /kreirajrent nece :(

Citat: Dakenzi poslato Mart 20, 2020, 22:33:54 POSLE PODNE
uradio sam to sve sto si rekao i udjem ig ukucam /kreirajrent nece :(
Pa sta ti ispadne , jesi proveravao server.log ima faktora :D

da, ocitava mi na server log filterskriptu ali ig nece

Da li si compile FS :) ?

Da bi filterscript-a ucitala moras imati .amx fajl

Citat: V01D poslato Mart 20, 2020, 23:45:51 POSLE PODNE
Da li si compile FS :) ?

Da bi filterscript-a ucitala moras imati .amx fajl
Sredili smo to , e sad koliko sam cuo ima problem sa time kada hoce da upise vreme izbaci mu dialog za biranje sifre za registraciju ,  e tu nastupas ti :D

Galardo

*

mgWhosyGD

Citat: #ТHΞV1ЛЛΛϾHΛ_ poslato Mart 20, 2020, 23:47:25 POSLE PODNE
Sredili smo to , e sad koliko sam cuo ima problem sa time kada hoce da upise vreme izbaci mu dialog za biranje sifre za registraciju ,  e tu nastupas ti :D
Sto se tice toga,u njegovoj skripti je vjerovatno definisano DIALOG_REGISTER 1,dok je u filterscripti sve u enumu,tako da neka prebaci to iz enuma u DIALOG i postavi slobodan ID.