PreviewModelDialog

Započeo Don_Marquez, Februar 16, 2020, 13:24:36 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Imam problem sa PreviewModelDialog includom,naime kada ubacim cist include i sve podesim kada udjem da testiram na svom modu pri spawnu mi izbaci crni box TD iz tog includea,tj.prikazuje ga,testirao sam na obicnom praznom gamemodu,tamo je sve uredu,medjutim ovamo kada ubacim on ga prikazuje,dodao sam komandu hide TD probao sam tako da skontam sta je problem medjutim isto se desava znaci bilo sta da koristim sa svojim TD-ovima ovaj crni box TD se pokaze,razmisljao sam o tome da iskljucim sve TD iz moda pa da provjerim ali mislim da to ne bi pomoglo,mislim da negdje u includi treba nesto podesiti ili redefinisati nesto u samom modu,mozda se neki broj kako bi rekao ponavlja kao i u samoj skripti pri definisanju.Pravio sam cak i sistem sa tim includom to radi perfektno znaci iskljuci TD i sve normala. Ostavit cu sliku dole pa eto ukoliko neko moze pomoci hvala.
Dio skripte: //
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): //
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): https://prnt.sc/r31xqj
Poslednja Izmena: Februar 16, 2020, 13:26:21 POSLE PODNE od Don_Marquez
#M24