Pumpa system

Započeo B185, Januar 23, 2020, 21:19:14 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Pumpa system. Razmisljao sam dal da stavim obicno iz vozila da se sipa gorivo, ali sam ipak odlucio da odradim drugacije sto sa tim je u ovom mom slucaju glupa animacija zabola.
Da objasnim kada zelite da sipate gorivo, morate da ugasite motor i da izadjete iz vozila i da dodjete pored rezervoara da bi sipali i kada upisete koliko zelite litara da sipate pokrece se animacija i vi sipate gorivo. Kada se rezervoar napuni animacija se prekida i vi nastavljate sa igrom dalje. Razmisljao sam takodje da dodam i aktora jednog tu pored pumpe kako bi mogao igrac da odabere da li ce sam da puni gorivo ili da mu aktor napuni vozilo, naravno vi cete isto takodje ugasiti motor platiti aktoru sipanje goriva i da krenete dalje.

Pisite dole u komentare misljenja i ako imate jos nekih predloga/saveta, rokajte :D

Poslednja Izmena: Januar 23, 2020, 21:20:49 POSLE PODNE od boky dev

Ako bi htjeo jos vise da budes unikatniji onda biram soluciju "2" sto se tice aktora ovog :) btw dobra ideja.

Odlična ideja i dobro provedena u djelo. Za roleplay servere dušu dalo.

Citat: Shoote ma Shoote poslato Januar 24, 2020, 11:51:40 PRE PODNE
Ako bi htjeo jos vise da budes unikatniji onda biram soluciju "2" sto se tice aktora ovog :) btw dobra ideja.

Odradio sam ja dve solucije, pa sam igrac moze da bira da li ce sam da sipa gorivo ili da mu zaposlen(aktor) sipa goriva. Jer tako nece morati da izlazi iz vozila i ostalo. Hvala u svakom slucaju :D

Citat: Aaron poslato Januar 24, 2020, 12:05:23 POSLE PODNE
Odlična ideja i dobro provedena u djelo. Za roleplay servere dušu dalo.

Hvala bro, ovo je tek pocetak sistema, bice za svaki sistem po nesto da nazovem 'unikatno' :D